Meny
 
 
tirsdag 5 apr - 08.00 til 10.00

GROnett: Frokostmøte - Sjef i eget hode!

Medlem / Ikke medlem
kr 350,00 / kr 350,00
Sted
NiT møtesenter, Dr. gt. 12, 4. etg
Påmeldingsfrist
04.04.2016 11.00

Har du noen gang tenkt over hvordan du kan bli enda bedre i jobben din? Hvordan du kan yte ditt beste, få topp resultater og samtidig ha overskudd og energi? I dette frokostmøtet i regi av GROnett får du høre mer om å bli sjef i eget hode slik at du oppnår suksess i livet ditt.


Foredragsholder er Rachel Wilmann som tidligere har jobbet innen bank og finans. Hun sa opp sin godt betalte lederjobb i Storebrand og startet sin egen gründerbedrift i 2010. Rachel oppdaget raskt noen teknikker som fungerte bedre enn andre, og som gjorde at hun i løpet av 3 måneder var fullbooket og hadde venteliste på klinikken sin.

På noen år har hun hatt over 6.500 timer med kunder hvor hun har trent andre mennesker i å ta kontroll over egne tanker slik at de kan bli sjef i eget liv. Hun har jobbet med alle typer mennesker, fra coacher til ledere. Hennes mantra er: Alt er mulig – for den som tror! Og med det så mener hun at når du vet hvilke teknikker du skal bruke, og faktisk bruker dem, så kan du få til alt du ønsker deg. Både i jobben og som menneske.

 

Møtet er kun for medlemmer i GROnett.

Møtet starter med en enkel frokost.

Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møterHenter møter...