Meny
 
 
søndag 30 apr - 00.00 til 00.00

Ønsker du å bli medlem i GROnett?

Medlem / Ikke medlem
kr 615,00 / kr 1 230,00
Sted
Påmeldingsfrist
29.04.2023 00.00

Her kan du tegne medlemskap i NiTs forretningsnettverk for kvinnelige ledere/nøkkelpersoner i Trondheimsregionen; GROnett

 

Formålet med GROnett er å øke andelen kvinner på de arenaer der beslutninger fattes. Som medlem i GROnett vil du kunne delta i seminarer og nettverksmøter som skal bidra til å gi deg faglig påfyll, inspirasjon og mulighet til å bygge nettverk. Det kommer også tilbud om mentorordninger og kurs/opplæring etter behov. 

Medlemskap i GROnett for 2022 koster kr 615,- per år for de kvinner som er ansatt i en bedrift som er medlem i NiT, og kr 1230,- for andre. Du vil da kunne delta i GROnetts aktiviteter, som vil være forbeholdt medlemmene i nettverket. Det vil være en rabattert deltageravgift for å delta på de ulike aktivitetene i regi av GROnett.

For å bli medlem i GROnett må du inneha en lederstilling, være grûnder/drive egen virksomhet, eller ha rolle som nøkkelperson (= medarbeider med særskilt selvstendig ansvar) i arbeidslivet i Trondheimsregionen.

 

NB: I registreringsskjemaet under står det "påmelding til møtet". I denne sammenheng betyr det "registrering som medlem i GROnett"!

 

 
 Påmelding til møtet


*

*

*

*

Avmelding er mulig frem til påmeldingsfristen går ut. Dette kan du gjøre ved å logge deg inn på «Min side».

Frist: 29.04.2023 00.00
Henter møter...