Meny
 
 
mandag 23 mai - 15.00 til 18.00

GROnett: Medietrening - med praktisk intervjutrening

Medlem / Ikke medlem
kr 550,00 / kr 550,00
Sted
NiTs Møtesenter, 4. etg. Dr.gt. 12
Påmeldingsfrist
20.05.2016 16.00

GROnetts visjon er å øke andelen kvinner på de arenaer der beslutninger fattes. Da er det også viktig å ha flere synlige kvinner – ikke minst i media. Å opptre i media er en del av mange lederes hverdag, og det lederen sier og gjør i et intervju legges spesielt godt merke til. Derfor er møte med journalister gode muligheter for å vise hva du er laget av og hva virksomheten står for, og gode muligheter til å nå mål. Fortsatt noen ledige plasser - send en mail til ingrid@nitr.no for påmelding!


Men skal du lykkes er det viktig å være forberedt. Denne ettermiddagen har vi laget et skreddersydd opplegg for GROnetts medlemmer, hvor vi gir deg gode og praktiske råd om budskap, fremføring og argumenter i konkrete saker dere ønsker oppmerksomhet om – eller saker dere er redd skal bli omtalt. Det blir litt teori, men aller mest praktisk trening. Vi bruker kamera til intervjutrening.   

Program:

Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg Ballklubb, bidrar med sin erfaring med media – det samme gjør Berit Rian, administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheimsregionen. Synnøve Farstad, direktør for HR og kommunikasjon i Norsk Helsenett, har det faglige ansvaret og står for gjennomføringen.

Vi ønsker innspill på reelle case på forhånd. Hvis noen av dere har en sak dere ønsker omtalt, kan dere sende den inn eller ta kontakt med Synnøve Farstad (synnove.farstad@nhn.no, tlf. 918 21 690). Det samme gjelder om noen av dere har en krevende sak dere ønsker å ha beredskap på/forberede. På denne måten vil ettermiddagen gi ekstra verdi, og vi sikrer kunnskapsdeling på tvers.     


Møtet starter med litt mat og mingling.

Møtet er kun for GROnett-medlemmer.
NB: Begrenset antall plasser.

 

Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møterHenter møter...