Meny
 
 
  • F.v. teknisk ansvarlig Thor Henning Amdahl, styreleder Berit Rustad fra Adolf Øiens Kapitalfond, trafikkfaglig ansvarlig Widar Wahl, daglig leder Ståle Svenning, styreleder Erik Haugane, forretningsutvikler Patrick Carstens, samt Berit Rian, som er administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheimsregionen. Foto: Anne-Line Bakken. F.v. teknisk ansvarlig Thor Henning Amdahl, styreleder Berit Rustad fra Adolf Øiens Kapitalfond, trafikkfaglig ansvarlig Widar Wahl, daglig leder Ståle Svenning, styreleder Erik Haugane, forretningsutvikler Patrick Carstens, samt Berit Rian, som er administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheimsregionen. Foto: Anne-Line Bakken.

500.000 til Trafikkselskapet

Gründerbedrift skal gjøre kjøreopplæring billigere og bedre.

 

På næringslivskonferansen Manifestasjon 2016 torsdag 29. september mottok Trafikkselskapet AS ett av de to etablererstipendene på en halv million kroner fra Generalkonsul Adolf Øiens Kapitalfond.

Kjøretimer i simulator

Selskapet utvikler kjøresimulatorbasert opplæring (for personbil klasse B).

Juryen vurderer at søkeren har et sterkt team, og at de har jobbet systematisk med å skaffe seg nettverk og alliansepartnere. De har solid forankring i Trøndelag – både i utviklingsfase og driftsfase. De anvender og videreutvikler kjent teknologi på et nytt marked, som vil kunne endre forretningsmodellen i bransjen og bidra til et paradigmeskifte innen kjøreopplæring. Forretningsidéen har høy miljøeffekt og samfunnseffekt.

- Med en fullskala bilsimulator som vil være på plass før jul, skal vi få en kjøreopplevelse som er identisk med bilen ute i gata. Vi kan gi en mer realistisk kjøretrening. Vi kan gi en mer effektiv og persontilpassa trening. Vi kan trene utrykningssjåfører, eldre sjåfører i tillegg til nybegynnere. Vi skal skape en ny stor bedrift i Trøndelag med store eksportmuligheter for det som vil bli norsk utvikla læringsprogram for bilkjøring, forteller daglig leder Ståle Svenning.

- Norge er verdens dyreste land å ta kjørekort i, derfor har vi også muligheten til å utvikle avanserte løsninger som selvfølgelig innledningsvis vil koste mer enn de konvensjonelle alternativene. Derfor kommer donasjonen fra Adolf Øien Stiftelsen på en halv million kroner godt med, konstaterer medgründer og styreleder Erik Haugane.

Trafikkselskapet AS er:

  • Erik Haugane (Styreleder), Trondheim
  • Ståle Svenning (daglig leder), Trondheim
  • Thor Henning Amdahl (teknisk ansvarlig), Stjørdal
  • Widar Wahl (trafikkfaglig ansvarlig), Stjørdal
  • Patrick Carstens (forretningsutvikler), Trondheim

Styret består foruten Erik Haugane av Geir Ove Kjesbu og Frithjof Anderssen.
 

Kontaktinfo til vinnerne:
Ståle Svenning
Mob: 952 44 240
Mail: stale.svenning@trafikkselskapet.no

 


Henter møter...