Meny
 
 

Daglig leder NiT Indre Fosen

NiT Indre Fosen søker daglig leder i nyopprettet 100% stilling. Viktige arbeidsoppgaver vil i første omgang være å rekruttere medlemmer og bygge opp inntektsgrunnlaget for avdelingen gjennom bl.a. bidrag fra lokale samarbeidspartnere, arrangementer og ulike prosjekter, samt utvikle det gode samarbeidet med Indre Fosen kommune og andre relevante organisasjoner lokalt. Hovedoppgavene vil etter hvert være å jobbe for økning av medlemsbedriftenes lønnsomhet gjennom samarbeid og nettverk, samt bedring av bedriftenes rammevilkår sammen med kommunen og andre relevante aktører. En sentral del av stillingen vil være å lede og utføre diverse prosjekter i kommunen.

Arbeidsoppgavene vil konkretiseres i samarbeid med fagrådet for NiT Indre Fosen som vil bestå av bedriftsledere fra hele kommunen.

Hovedarbeidssted vil være Indre Fosen, men det må påregnes noe reisevirksomhet i regionen.

Vi søker en proaktiv, selvgående og samarbeidsorientert person med høyere utdanning og erfaring fra næringslivet. Vedkommende må ha et bredt nettverk, godt kjennskap til næringslivet i Indre Fosen, og gjerne erfaring med prosjektarbeid.

NiT Indre Fosen er næringsforening for bedrifter i Indre Fosen kommune, og er en videreføring av tidligere Fosen Industriforum og Rissa Næringsforum.

Kortfattet søknad med CV og referanser sendes til firmapost@nitr.no.

Søknadsfristen er 20. januar 2020.

Spørsmål om stillingen kan rettes til administrerende direktør i NiT, Berit Rian, tlf. 950 31 885, eller daglig leder for NiT Melhus, Hans Petter Øien Kvam, tlf. 982 44 123.


Henter møter...