Meny
 
 

Enovakonferansen 2020: «Ti avgjørende år»

Enovakonferansen 2020 arrangeres ved Clarion Hotel & Congress i Trondheim den 28.- 29. januar. Det er ventet ca. 800 deltakere til arrangementet. Du møter bl.a. foredragsholdere som Gunhild Stordalen i EAT, sjeføkonom Øystein Dørum i NHO, konserndirektør Pål Eitrheim fra Equinor og statsråd Ola Elvestuen fra Klima- og miljødepartementet.

 

Tema for årets konferanse er de store omstillingene vi skal gjennom i industrien, transport- bygg- energi- og finanssektoren de neste 10 årene. 2020 markerer startskuddet på et svært viktig tiår. Innen 2030 skal Norge og Europa ha kuttet utslippene med minst 40 prosent, samtidig som omstillingen mot lavutslippssamfunnet må være i gang for fullt.

På Enovakonferansen 2020 kikker vi inn i glasskulen og forsøker å identifisere de valgene vi må ta i dag for å være der vi skal være i 2030 og 2050. Enovakonferansen er klimakonferansen som handler om hvordan Norge skal skape verdier på veien mot – og i – et samfunn hvor utslippene må være på vei mot et minimum.

 

Mange har allerede meldt seg på årets konferanse, og her kan du se hvem som har registrert seg så langt. Påmelding er mulig via https://www.enova.no/enovakonferansen/ På samme nettside finner du også annen praktisk informasjon om arrangementet.

 

Nytt av året er at man kan bli med på såkalte Smart Tours. Konferansens hovedprogram avsluttes med lunsj onsdag 29.januar. For dem som kan bli litt lenger utpå ettermiddagen tilbyr vi Smart Tours til en rekke spennende destinasjoner i Trondheimsområdet: 1) Mikronett-pilot på Byneset i regi av Trønderenergi 2) Moholt 50/50 og Max-bygget 3) Siemens batterifabrikk (fulltegnet) og 4) Powerhouse Brattøra og Brattøra mikrogrid (fulltegnet)

 

Velkommen til Enovakonferansen 2020!

 


Henter møter...