Meny
 
 

Er du opptatt av rekruttering til din bedrift eller bransje?

Den store utdanningsmessen i Trondheim har blitt arrangert i over 20 år. I februar 2017 kommer skoleelever fra hele regionen til Trondheim Spektrum for å få nyttig informasjon om utdannings- og karrieremuligheter. For bransjer og bedrifter med rekrutteringsbehov er dette en unik mulighet til å snakke med et stort antall ungdom.

Utdanningsmessene Tautdanning.no arrangeres i tolv sentrale byer over hele landet hvert år, blant annet i Trondheim Spektrum 2. – 3. februar 2017. De besøkende er hovedsakelig i alderen 15-20 år, men messene besøkes også av studenter, voksne og andre som søker informasjon om utdanning og karriere. Her samles utdanningsinstitusjoner, bedrifter og organisasjoner for å informere om sine tilbud.

 

Godt samarbeid med skolerådgiverne 

Tautdanning.no er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum-Norge. Ved direkte kontakt med rådgiverne sikres gode besøkstall. Skoler med lang reisevei får også tilbud om transportstøtte, slik at flest mulig elever skal få muligheten til å besøke messen.

 

Redusert pris for medlemmer i Næringsforeningen!

Deltakelse på utdanningsmessa gir bransjer og bedrifter med rekrutteringsbehov god synlighet, og er en unik mulighet til å snakke direkte med et stort antall utdannings- og arbeidssøkende ungdom fra hele regionen. Medlemmer i NiT tilbys redusert pris på standplass.

 

Ønsker du å vite mer?

Om dette er av interesse for din bedrift, kan Tautdanning.no kontaktes for mer informasjon.

 

Kontaktperson:

Mari Langørgen Bye

Kundeansvarlig

Tlf: + 47 73 80 97 65

mari@tautdanning.no

www.tautdanning.no


Henter møter...