Meny
 
 

Etablererstøtte til morgendagens vekstselskaperAdolf Øiens Fond for næringsutvikling har siden 2009 bidratt med kapital til gründervirksomhet og innovative prosjekter som kan bli morgendagens vekstselskaper. I dette webinaret får vi høre mer om hvilke muligheter som finnes, og hva som kreves for å kvalifisere til å motta støtte. I tillegg får vi et lite historisk innblikk i forretningsmannen og velgjøreren Adolf Øien.

Hva er Adolf Øiens fond for næringsutvikling? Hvilke muligheter har man som gründerbedrift for å motta støtte, og i så fall, hvilke kriterier legges til grunn i utvelgelsen? Hva må til for å bli én av virksomhetene som vil få tildelt kr 500.000 under årets Manifestasjon 1. oktober? Det deles da ut totalt kr 1,5 mill. fordelt på 3 etablererstipend. Søknadsfristen er 20. juni 2020.

Vi har invitert ny daglig leder i Adolf Øiens Fond, Gry Haug Binde, samt styreleder i fondet for næringsutvikling, Rigmor Bråthen, og en av medlemmene i fagjuryen for Etablererstipendet, Trond Stiklestad, til en samtale for å få høre mer om mulighetene, fondene og litt om industrimannen Adolf Øien.

Webinaret ble publisert 12. juni 2020.


Henter møter...