Meny
 
 

Hvem vinner 100 000 på 90 sekunder?

Svaret får du på innovasjonskonferansen Technoport15 onsdag 18. mars. 52 oppstartsbedrifter, 30 dommere, over 300 salgspitcher var hovedingrediensene på Technoports pitchekvalifisering tirsdag 17. mars. Nå er de åtte finalister klare.

 

Tirsdag var det duket for pitche-camp med påfølgende kvalifiseringsrunde i regi av Technoport sammen med Connect Trøndelag, NTNU Accel, TrønderEnergi, Trondheim kommune, NxtMedia og Digs i Trondheim. Her samlet man startup-bedrifter, mentorer, dommere og næringslivsrepresentanter til en dag fylt med god stemning og mange svært flinke pitchere. Dette er første gang Technoport har avholdt et slikt arrangement, og målet med dagen var å fremme de gode ideene og skape en møteplass mellom de ulike aktørene med fokus på innovasjon og entreprenørskap. Dette var også en oppladning til hoveddagene under Technoportkonferansen 2015 – Awakening the entrepreneurial mindset, som vil finne sted onsdag og torsdag på Kunnskapssenteret i Trondheim.

Åtte finalister

Totalt 52 oppstartsbedrifter deltok i kvalifiseringen som foregikk slik at man delte oppstartsbedriftene inn i to grupper og at de hver hadde sin runde med pitching foran et stort antall dommere. Pitcherne ble vurdert ut ifra selve fremførelsen, deres faktiske ide, deres bedrift og verdier samt evnen til å respondere på tilbakemeldinger. De åtte med høyest totale poengsum som får delta i finalen under Technoport-konferansen onsdag 18. mars er:

1. Staalker
2. Morpho Solar
3. Vio
4. Seram Coatings
5. MyWorkout
6. Aalberg Audio
7. AssiTech
8. Islero

Vinne 100 000 på 90 sekunder

Under finalen får de 90 sekunder hver til å overbevise dommerne. Vinneren vil bli kåret onsdag kveld, og det vanker flotte premier til de fire beste. Førstepremien er 100 000 NOK sponset av NTNU Accel. Dette vil kunne være kjærkommen kapital for vinnerne til å realisere sin ide.

Om Technoport15 Awakening the entrepreneurial mindset

Onsdag 18. Mars begynner Technoport-konferansen 2015 med tilnavnet Awakening the entrepreneurial mindset. Her vil publikum gjennom to dager få servert de nyeste tankene og trendene innen innovasjon og entreprenørskap av foredragsholdere fra inn- og utland. Blant annet foredragsholderne finner du: Nolan Bushnell; grunnlegger av spillselskapet Atari og som kalles “videospillindustriens far”, samt Angela Lamont; britisk tv-stjerne som skal fortelle om sitt Lunar mission one project, en månelanding hvor målet er å finne ut mer om månens opphav.

Om Foreningen Technoport

Technoport er en medlemsforening som jobber for å bidra til økt innovasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler og arrangerer møteplasser som fører til økt innovasjon. Vår målgruppe er nåværende og framtidige innovatører og entreprenører i alle former og fasetter. Vi holder til i Teknologihovedstaden og jobber målrettet for å skape gode relasjoner mellom akademia, etablert industri og oppstartbedrifter. Technoport er et rom hvor folk møtes og får innovasjon til å skje.

Kontakt:
Gøril Forbord, Daglig leder
+47 48180840
goril@technoport.no


Henter møter...