Meny
 
 

Kultur og næring møtes under Kildenkonferansen

To ministre og en rekke spennende innledere fra Norge og Danmark deltar når kultur og næring møtes til Kildenkonferansen i Kristiansand 27.-28. april.

 

Målet for konferansen er å bidra til økt kompetanse for næringslivet og det offentlige i hvordan samarbeide for å utvikle kulturen Tema er næring og sponsing, hvordan bygge en landsdel og hvordan investere i barn og unge.

 

Blant de 25 foredragsholderne er blant andreledere fra Statoil, Legoland, Rema 1000, Festspillene i Bergen, Palmesus, Oslo Symfoniorkester, Kristiansand Dyrepark, Creative Business Cup, Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge.

 

– Vi håper mange ser konferansen som en unik mulighet til å høre spennende innlegg fra ministrer, næringsliv og kultur, og delta på en viktig møteplass, sier administrerende direktør i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og prosjektleder for Kildenkonferansen, Anita S. Dietrichson.

 

- Over 125 deltakere fra hele landet er allerede påmeldt til konferansen som holdes i Sørlandets kulturelle storstue KILDEN, avslutter Dietrichson.

 

Konferansen arrangeres av Vest-Agder fylkeskommune, Aust-Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune, Sparebanken Sør og Cultiva. Ideen til Kildenkonferansen ble unnfanget på en Kulturnæringskonferanse arrangert av Kulturdepartementet og Næringsdepartementet i Tromsø i 2014. Både kulturminister Thorhild Widvey og næringsminister Monica Mæland deltar på konferansen.

 

Mer informasjon – og meld deg på her:
www.kildenkonferansen.no
Spørsmål: Prosjektkoordinator Ragna Marie Henden
http://kildenkonferansen.no/#kontakt


Henter møter...