Meny
 
 

Kvinners Arena 26. september

Stikkord for årets program er verdivalg og arbeidsglede.

Konferansen ledes av Haddy N`jie. Haddy var konferansier under fjorårets Kvinners Arena også, og etter konferansen i fjor så uttalte hun følgende: “Jeg føler meg faktisk mindre sliten nå når jeg er ferdig, en før jeg kom hit. Dette er utrolig morsomt.”

La deg inspirere gjennom en dag med gnistrende foredrag, sterke historier og ord til ettertanke.

Fra en sped start har Kvinners Arena vokst fra et lite seminar til en arena som samler rundt 650 deltagere hvor vi gjennom de mest interessante foredragsholderne i Norge og Norden kan formidle hva man må våge og ville i moderne næringsliv, enten man er kvinne eller mann.

Konferansen har utviklet seg til å bli en av de største konferansene i Midt-Norge; en årlig møteplass hvor vi er fokusert på at kvinner skal få inspirasjon til å utnytte sine kunnskaper og ressurser. En kompetansedag for å vedlikeholde nettverk, knytte nye kontakter og ikke minst få nye og spennende impulser.

Litt om bakgrunn

Stjørdal Næringsforum (SNF) har i flere år jobbet med et eget kvinneprosjekt. Dette har resultert i at kvinner i næringslivet er utpekt som eget satsningsområde av SNF.

“Kvinneprosjektet Arena” startet i 1999 og gikk over 3 år. Finansiærer var Nord-Trøndelag Fylkeskommune, Stjørdal kommune og Meråker kommune.

Tiltakene har i hovedsak vært etablering av kvinnenettverk, ulike kompetansehevende kurs (lobbykurs, kurs i presentasjonsteknikk, møteledelse etc.), månedlige temakvelder, samt en stor, årlig konferanse. Dette har vært meget vellykket!

Konferansen Kvinners Arena lever videre og arrangeres for 15. gang i år. Kvinnenettverk nytter! Stjørdal Næringsforum har også blitt et forum for kvinner med økt antall kvinnelige medlemsbedrifter.

 

Påmelding kan gjøres her

NiTs medlemmer får rabattert pris på kr 2190,-.


Henter møter...