Meny
 
 

Ny direkterute fra Værnes

Widerøe starter 1. september 2014 flyrute mellom Molde og Trondheim Lufthavn Værnes.

Ruten vil knytte de to byene sammen med en tidtabell godt tilpasset den stadig økende forretningstrafikken, ikke minst i forbindelse med de store utbyggingsprosjektene påNyhamna, som gjør det enda viktigere enn før med gode flykommunikasjoner til Molde. 

Den nye Widerøe-ruten vil også gjøre det raskere å reise mellom Molde og en rekke destinasjoner i Nord-Norge. I Trondheimgår det raskt og enkelt å bytte fly til Widerøes destinasjoner på Helgeland, samt til stamrutenettet Trondheim-Bodø/Tromsø.

- Vi er veldig glade for å kunne imøtekomme de mange og sterke kundeønskene om at nettopp Widerøe skulle ta opp flyruten Molde - Trondheim etter at Krohn Air avviklet sist vinter. Med våre romslige Dash 8-fly og produktfordeler som EuroBonus og gjennomgangsreiser til Nord-Norge, forenkler Widerøe hverdagen for mange som nå enten må fly store omveier, eller benytte andre transportmidler for å komme til Trondheim, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

 

-Punktlighetsstatistikken viser at vi var nest best i verden i mai, og det er en praksis vi tar med oss inn for å betjene ruten mellom Molde og Trondheim, forteller Kongsteien.

Molde - Trondheim vil bli fløyet med Dash 8-300 med 50 seter, med reisetid 45 minutter og følgende avgangstider:
 
Mandag - torsdag: Fra Molde kl 0745 og 1545, fra Trondheim kl 0915 og 1700
Fredag: Fra Molde kl 1545 og fra Trondheim kl 1700


Henter møter...