Meny
 
 

Rosenborg valgte Posisjon som nytt byrå

I høst har flere av regionens markedsrådgivere og reklamebyråer konkurrert om å bli valgt som samarbeidspartner for Rosenborg Ballklub. Mange vil ta del i triumfen og være med på Rosenborgs videre opptur. Nå har Rosenborg valgt Posisjon som samarbeidspartner på reklame og kommunikasjon for de neste tre årene.

Posisjon har i flere år vært Rosenborgs samarbeidspartner på analyser og KTI-målinger, og nå utvides avtalen til også å omfatte reklame og kommunikasjon. - Det har vært stor rift om dette oppdraget og vi er derfor ekstra stolte over å bli valgt, sier daglig leder i Posisjon, Victor Andersen. - Vi opplever at vår totale tilnærming og arbeidsmetodikk med fokus på både analyse, strategi og kommunikasjon, også har hatt appell til Rosenborg og vi ser forventningsfullt fram til et spennende samarbeid.

Som en kickstart på samarbeidet, har Posisjon laget en liten julefilm som på kort tid har fått en enorm spredning på sosiale media hvor snart 300.000 har sett filmen. Responsen på filmen har også vært stor i Italia, der Rosenborgs ”Sha-la-la sang” er ekstra populær. Filmen kan du se her.

– Det har alltid vært litt ekstra stas å få jobbe med Rosenborg. Trøndernes stolthet er godt synlig i media, de får alltid oppmerksomhet og ”alle” mener noe om det som lages for Rosenborg. Sånn har det alltid vært og med både serie- og cupmesterskap i boks, blir ikke interessen mindre framover.

Så nå venter så vel Europa som spennende oppdrag fra nyttår av.

 

Nær 300.000 tilskuere

Sha la la la la – som en kickstart på samarbeidet har vi laget en film for å selge sesongkort fram mot jul. Filmen er postet på Facebook og hittil har så mange som 267.000 tilskuere sett den og 1150 har delt den med andre.

Overraskende er responsen fra Italia, der flere hundre har delt og kommentert med stor begeistring, bl.a. utsagn som

«Fantastisk, synd jeg ikke bor i Trondheim!»

«Trodde aldri jeg kunne sympatisere med Juventus sine farger #goRosenborg»

«Fantastisk, gratulerer!»

«Selskapet vi alle drømmer om»


Henter møter...