Meny
 
 

Tjenestedesign: Pilot med begrenset antall plasser

Vi har 3 plasser til et NTNU-kurs med 7,5 studiepoeng og tema tjenestedesign. Søk innen 27. februar. Det er ingen kursavgift, men les beskrivelsen først!

Næringsforeningen ønsker å bidra til at våre medlemmer har tilgang på moderne metodikk for utvikling av tjenester. Vi deltar derfor i utviklingen av et nytt videreutdanningskurs kalt "Tjenestedesign for arbeidslivet" i samarbeid med NTNU Videre. Utviklingen er finansiert av Kompetanse Norge samt Næringsforeningens og andres egeninnsats. Som en del av utviklingen skal det i vår gjennomføres en pilot der et utvalg deltakere får gjennomføre kurset i sin helhet for første gang.

 

Det er ingen deltakeravgift, og en fullføring av kurset gir 7,5 studiepoeng. Kravet for å kunne delta er at du gjennomfører, har en forståelse for at du gjennom deltakelsen er med på å utvikle kurstilbudet, og at du deltar på en evaluering i etterkant.

 

Som bidragsyter har Næringsforeningen mulighet til å dele ut opptil 3 plasser til våre medlemmer. Det er mulighet for at flere fra samme bedrift søker.

 

Om kurset Tjenestedesign for arbeidslivet

Du vil få en grunnleggende innføring i tjenestedesign og hvordan teknikken kan brukes til hvordan din egen virksomhet utvikler sine tjenester. Brukerfokus, digitalisering, samskaping og endringsledelse er viktige tema i kurset og oppgavene vil i stor grad være basert på virksomhetenes behov. Det betyr i praksis at du er på jobb under kurset, og kan ta med oppgavene og resultatene direkte inn i bedriftens egen tjenesteutvikling.

 

Ta kontakt med Torstein Langeland (torstein@nitr.no) snarest for å søke om plass, med søknadsfrist 27. februar. I søknaden skriver du kort om hvorfor deltakelse er relevant for din bedrift, og om du evt. har noe tidligere erfaring med metodikk for tjenestedesign.

 

For mer informasjon om kurset klikk her (https://www.ntnu.no/studier/emner/PD6009#tab=omEmnet)


Henter møter...