Meny
 
 

Ung Arena søker nye fagrådsmedlemmer

Er du engasjert og handlekraftig? Er du opptatt av å bidra til at Trøndelag er et attraktivt fylke å gjøre karriere i? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Ung Arena er på jakt etter nye fagrådsmedlemmer.

Næringsforeningen i Trondheimsregionen har som visjon å bidra til at midtnorsk næringsliv er landets sterkeste. For å sikre dette har styret i sitt arbeid for de enkelte bransjer, fagmiljøer og geografiske områder oppnevnt fagråd. Fagrådene er styrets og administrasjonens forlengede arm innenfor de respektive bransjer/fagmiljøer/geografier, og representerer en meget viktig faktor for styret, administrasjonen og Næringsforeningen i Trondheimregionen som helhet.

I Fagråd Ung Arena blir det nå 4 ledige plasser. Formålet med Ung Arena er at det skal være et medlemsbasert nettverk der yngre ledere og medarbeidere i trøndersk næringsliv får mulighet til å skape relasjoner gjennom faglige og sosiale sammenkomster. Vi i Ung Arena skal synliggjøre de som gjør eller ønsker å gjøre karriere i Trondheimsregionen.

Vil du søke?
Meld din interesse ved å sende en søknad hvor du forteller kort om hvem du er, hvorfor du ønsker å være fagrådsmedlem. Beskriv også litt om hva du kan tenke deg å bidra med og hva som er din spisskompetanse, så hører du fra oss.

Her er lenken du må fylle ut i Forms innen 15. februar 2019.
Søknader utenfor skjemaet vil ikke bli vurdert.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.

Ung Arena: Stine-Aileen Strand, stine-aileen.strand@proneo.no 901 29 444 
Alexander E. Aasen: alexander.aasen@nte.no tlf: 916 32 665 

NiT: Marius Johnsen, marius@nitr.no

 


Henter møter...