Meny
 
 

Vinn billetter til Starmus!

Nå er det kun få uker igjen til årets store happening! Verdens mest ambisiøse vitenskapsfestival flytter til Trondheim med mål på å utvide trøndernes horisonter under det allsidige tema «Life and the Universe».

 

Nå har du mulighet til å vinne en gratis billett for hele festivalen ved å delta på Starmusquizzen her.
Vinneren trekkes 10. mai!

Vitenskapsfestivalen Starmus braker løs i Trondheim 18.-23. juni, og vil omfavne Trondheim sentrum i sin helhet. Årets festival blir en internasjonal stjerneforsamling med forskere, formidlere, musikere, forfattere, politikere, forretningsledere og andre som kommer sammen for å feire vitenskapen gjennom spennende foredrag, debatter, konserter og læring.

10 astronauter og 10 nobelprisvinnere

Starmus-festivalen samler vitenskapens eliteteam for å fortelle om det spennende de forsker på og har opplevd den siste tiden. Trondheim vil gjennom festivalen besøkes av blant annet hele 10 astronauter og 10 nobelprisvinnere, som ønsker sette sitt preg på en uke litt utenom det vanlige. Blant andre kjente profiler, vil vi kunne se sensasjoner som Stephen Hawking, Buzz Aldrin, Alexei Leonov, Brian Greene, Jeffrey Sachs, Emmanuelle Carpentier, Oliver Stone, Brian Eno, Larry King, May-Britt Moser, Edvard Moser, Brian Cox og Steve Vai.

Foredragsdelen vil ta sted i Trondheim Spektrum med populærvitenskapelig formidling for enhver og kunstneriske innslag. I tillegg blir det et omfattende byprogram med utstillinger, foredrag, konserter, konkurranser og underholdning rettet mot barn, ungdom og voksne. Byprogrammet slippes i løpet av mai, men konferanseprogrammet ligger ut på nettsidene nå.

 


Henter møter...