Meny
 
 
onsdag 28 okt - 08.00 til 10.00

Innspillsmøte vedr. "Norge 2025"

Medlem / Ikke medlem
kr 0,00 / kr 0,00
Sted
Auditoriet, SpareBank 1 SMN, Søndre gt. 4
Påmeldingsfrist
27.10.2020 14.00

NiT i samarbeid med Technoport og SpareBank 1 SMN inviterer til innspillsmøte i forbindelse med arbeidet i regi av det regjeringsoppnevnte utvalget "Norge 2025". Vi oppfordrer næringslivet i Trondheimsregionen til å komme med viktige innspill til utvalget.

 

Regjeringen har satt ned et utvalg – Norge 2025 - for å analysere hvordan koronapandemien vil påvirke grunnlaget for verdiskaping, produksjon, sysselsetting og velferd i Norge.

Utvalget skal foreslå målrettede tiltak for økt verdiskaping i privat sektor. Tiltakene skal underbygge langsiktige mål om:

  • Styrket konkurransekraft
  • Reduserte klimautslipp og grønn vekst
  • Velfungerende arbeidsmarked og høy sysselsetting
  • Økonomisk bærekraft

To av utvalgets medlemmer, sjeføkonom Elisabeth Holvik fra SpareBank 1 Gruppen og konserndirektør Astrid Undheim i SpareBank 1 SMN, vil med dette invitere næringslivet i Trondheim til å komme med sine forslag til utvalget.

Hva er viktig for næringslivet i Trondheimsregionen? Og hva ser dere som de viktigste konkrete tiltak vi kan anbefale? Vi oppfordrer til at næringslivet benytter denne anledningen til å fremme sine beste forslag for å styrke verdiskaping og omstilling av norsk økonomi.

Møtet starter med frokost kl. 08.00. Den faglige delen starter senest kl. 08.30, gjerne noe før.

 

Covid-19: Som arrangører er vi opptatt av å ivareta samtlige deltageres helse og trygghet. Vi følger til enhver tid med på myndighetenes oppdaterte retningslinjer og anbefalinger for våre fysiske arrangement. Det er plass til maks 75 deltagere på dette møtet hensyntatt gjeldende smittevernregler.

 

Møteleder
Karianne Tung, daglig leder Technoport og Berit Rian, adm. direktør NiT
Foredragsholder
Astrid Undheim, konserndirektør SpareBank 1 SMN og Elisabeth Holvik, sjeføkonom SpareBank 1 GruppenHenter møter...