Meny
 
 
tirsdag 10 mar - 16.45 til 21.00

UTSATT! Bedriftslab - Bærekraft i økonomi og finans

Medlem / Ikke medlem
kr 0,00 / kr 0,00
Sted
E. C. Dahls Pub og Kjøkken
Påmeldingsfrist
10.03.2020 17.00

Studerer du økonomi-, teknologi, eller bærekraftrelaterte fag, og ønsker å møte bedrifter - og kanskje din framtidige arbeidsgiver - på en litt mer personlig måte enn en bedriftspresentasjon?

 

Næringsforeningen i Trondheimsregionen inviterer til Bedriftslab, en uformell arena der du får møte, jobbe og mingle med tre forskjellige typer bedrifter med regionalt, nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt.

10. mars får du møte Azets, Sparebank1 SMN og ATEA, hvor du, i kombinasjon med god mat og drikke på E. C. Dahls Pub og Kjøkken, skal jobbe med reelle case og problemstillinger som bedriftene selv har laget. Bærekraft er temaet, hvor målet er å samarbeide for å videreutvikle gode ideer på en bærekraftig måte.
 
For studenter er dette en fin måte å bli kjent med bedriftene på, og en gylden anledning til å bygge nettverk med din potensielle arbeidsgiver! Bedriftslab er en uformell arena, hvor 3 bedrifter med 5 representanter hver, er genuint interessert i "ferske blikk" fra studenter for å vidreutvikle satsingskonsepter.
 
Arrangementet foregår på ulike rom inne på bryggeriet, hvor hver bedrift har sitt eget rom. Deltagere deles opp i grupper, som på tur vil samarbeide med en og en bedrift. Vi avslutter Bedriftslaben med gratis middag på E.C. Dahls Pub og Kjøkken. 
 

Dørene åpner klokken 16:40 og det arrangementet begynner presist kl 17:00. 

Bedriftene som deltar:

ATEA AS
v/Stein Vorum, leder strategisk rådgivning

SpareBank 1 SMN
v/Maria Løberg, HR spesialist

Azets Insight AS
v/Harald Ratchje, leder Azets Midt-Norge


Bedriftslab er gratis og kun åpent for studenter.Henter møter...