Meny
 
 
mandag 19 okt - 17.00 til 18.00

FULLBOOKET! Ung Arena: Fondssparing - hvordan komme i gang?

Medlem / Ikke medlem
kr 0,00 / kr 0,00
Sted
Powerhouse Trondheim
Påmeldingsfrist
16.10.2020 15.00

Fondssparing er i vinden som aldri tidligere, og mulighetene til å gjøre gode investeringer for egen fremtid med denne type sparing er store. Som nybegynner på området kan det virke både overveldende og uoversiktlig å sette seg inn i alle muligheter som finnes av sparing. UngArena inviterer til en inspirerende og lærerik kveld om sparing i fond. Programmet er tilpasset de med liten eller ingen erfaring med fondssparing fra tidligere.

 

Deltagelse forutsetter medlemskap i Ung Arena.
Er du ikke medlem kan du melde deg inn HER. Vi tilbyr nå halv pris på medlemskap ut året!

Vi har vært så heldige å få med oss Jan Åge Braa Haugen - salgssjef i Forte Fondsforvaltning - til å lede oss gjennom temaet denne kvelden. Jan Åge har 23 års erfaring fra både finanssektoren. 13 år i Finanshuset Acta Trondheim som Partner, senior rådgiver med rådgivning og oppfølging av investeringer mot privat- og bedriftskunder. 

I løpet av 45 minutter vil han gi oss en introduksjon til hvorfor det er gunstig å spare i fond og hvordan man praktisk går frem for å komme i gang med fondssparing. Det er satt av tid til spørsmål etter framlegget.

Etter arrangementet vil det bli mulighet til å delta på en uformell samling på Røft. Grunnet covid-19 er det kun 30 plasser til dette. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Du melder fra om du ønsker å delta på dette eller ei i påmeldingen til arrangementet.

Det er begrenset antall plasser til arrangementet og vi oppfordrer derfor til å melde seg på så raskt som mulig!
Dersom møtet er fullbooket kan du sende en e-post til gent.tahiri@nitr.no for registrering på venteliste.

 

 

Møteleder
Alexander E Aasen
Foredragsholder
Andreas Jenssen HjelmstadHenter møter...