Meny
 
 
onsdag 15 feb - 13.00 til 16.00

Mangfoldsledelse og -kompetanse

Medlem / Ikke medlem
kr 300,00 / kr 600,00
Sted
SpareBank 1 SMN, Søndre gt.
Påmeldingsfrist
14.02.2023 09.00

Økt mangfold i næringslivet gir økt lønnsomhet. McKinsey har tidligere gitt ut en rapport som viser en sterk korrelasjon mellom mangfold og lønnsomhet - både når det gjelder kjønn og etnisitet. I forbindelse med Trondheim Opportunity, som er et mentorprogram for høyt utdannede innvandrere som ønsker jobb i tråd med kvalifikasjoner og ambisjoner, inviteres det til et åpent møte om mangfoldsledelse og -kompetanse.


Program

Velkommen v/Rolf Jarle Brøske, konserndirektør kommunikasjon og merkevare i SpareBank 1 SMN

Hovedinnleder: 

  Loveleen Brenna
"Det er vanskelig å bygge en bedriftskultur hvis ikke du har god kompetanse på hvordan du kan lede mangfoldet med ulik kompetanse, personligheter og bakgrunn. Spesielt i en hverdag og virkelighet der veldig mye av virksomheten er prosjektbasert og det skjer kontinuerlige endringer", sier Loveleen Brenna, fagansvarlig og grunnlegger av Senter for Mangfoldsledelse og daglig leder i Seema. I snart 30 år har hun jobbet med å hjelpe norske virksomheter til å ta i bruk mangfold for økt verdiskaping.


I tillegg vil ledere fra tre virksomheter i Trondheim som alle har erfaring med mangfoldsledelse/-kompetanse holde innlegg om hvordan de jobber med dette i sine respektive organisasjoner:

  • Karianne Sæter, Director of People and Culture i Q-Free
  • Kristin Wikstrøm, Head of People i Volue
  • Øyvind Husby, personalsjef i Trondheim kommune

 

Møtet arrangeres av Trondheim Opportunity i samarbeid med NiTs Fagråd Ledelse og Trøndelag HR-forum.
Medlemmer av Trøndelag HR-forum vil få medlempris (husk å krysse av ved påmelding).Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møter

Møteleder
Berit Rian, adm. direktør NiT og Eileen Brandsegg, prosjektleder Trondheim OpportunityHenter møter...