Meny
 
 
torsdag 26 sep - 12.00 til 18.00

Manifestasjon 2019 - En verden i endring

Medlem / Ikke medlem
kr 1 950,00 / kr 2 550,00
Sted
Scandic Lerkendal
Påmeldingsfrist
23.09.2019 16.00

Velkommen til Trøndelags største møteplass og nettverksarena for næringslivet, Manifestasjon 2019. Under temaet «en verden i endring» vil vi få kunnskap og inspirasjon fra foredragsholder som statssekretær Paul Chaffey, Ole Robert Reitan (Rema1000), Kristin Skogen Lund (Schibsted Media Group), Isabelle Ringnes (Teknologioptimist), Vidar Løfshus (Fremtind Forsikring) og Ina Vikøren (Hennes&Mauritz).


Hvis du er for sent ute med å melde deg på til årets Manifestasjon 2019, send en mail til marius@nitr.no 


Det blir registrering, mingling og kaffe kl. 12 - 13. Selve konferansen starter kl. 13.00.

Verden er i endring! Trondheimsregionen er i endring! Henger vi med i svingene?
Fra ulike perspektiver vil et sterkt felt av foredragsholdere/talere bidra med sine erfaringer og synspunkter på hvordan næringslivet kan manøvrere i tiden foran oss.

Det blir god tid til kaffe og mingling i pausene mellom hver enkelt del av programmet, og ikke minst, mulighet for å bygge nye relasjoner under middagen ca. kl. 18 (husk å krysse av ved påmelding).

 

En verden i endring – del I
I første del av årets Manifestasjon får vi blant annet høre statssekretær Paul Chaffey og sustainability manager i H&M, Ina Vikøren komme med noen betraktninger på en verden i endring, sett fra sitt ståsted.

Ida Vikøren

Paul Chaffey 
Statssekretær (H)

Ina Vikøren
Sustainability Manager
Hennes&Mauritz

En verden i endring – del II
Her treffer vi blant annet Kristin Skogen Lund, CEO Schibsted, Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Rema 1000. Hør deres historier og hvilke tanker de har om de endringene som pågår kontinuerlig i sine bransjer.
Ikke minst er idretten i stor endring. Noen taper publikumsinteresse mens andre vokser enormt - som for eksempel E-sport. BN Bank har nettopp inngått en sponsoravtale med et nytt trøndersk E-sport lag. Tidligere landslagssjef Vidar Løfshus som nå leder kultur- og prestasjonsutvikling i Fremtind Forsikring og Svein Tore Samdal, adm. dir. i BN Bank og tidligere landslagssjef for damelangrenn, deler sine tanker om endringene i idretten. 

 Kristin Skogen Lund   Ole Robert Reitan  Vidar Løfshus  
Kristin Skogen Lund
CEO
Schibsted Media Group
Ole Robert Reitan
administrerende direktør
Rema 1000

Vidar Løfshus
leder for kultur- og
prestasjonsutvikling
Fremtind Forsikring

Svein Tore Samdal
administrerende direktør
BN Bank

En verden i endring – del III
Tradisjonen tro vil Adolf Øiens Fond nok en gang dele ut stipender til gründerbedrifter som vil endre verden med sine ideer og produkter. Avslutningsvis vil Isabelle Ringnes, gründer og teknologioptimist gi oss et innblikk i endringene innenfor teknologi og digitalisering.

Isabelle Ringnes Adolf Øien Fond 
Isabelle Ringnes
Gründer og teknologioptimist
Prisutdeling fra Adolf Øiens Fond
for NæringsutviklingKvelden fortsetter med middag og underholdning fra kl. 18.

Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møterHenter møter...