Meny
 
 
mandag 1 feb - 10.00 til 14.00

Byggebørsen 2021 - Det avgjørende tiåret

Medlem / Ikke medlem
kr 795,00 / kr 1 125,00
Sted
Digital konferanse
Påmeldingsfrist
01.02.2021 09.00

Nå med oppdatert program - Den 1. februar 2021 er Byggebørsen tilbake! Vi byr på fantastisk innhold og muligheter for mingling, denne gang i digitalt format! Benytt anledningen til å skaffe innsikt i de siste markedstrendene og viktigste satsningsområdet for bygg- og anleggsbransjen i begynnelsen av det som kan bli et avgjørende tiår, med omstilling, bærekraft og digitalisering høyt på agendaen.

 

 Foredragsholdere Byggebørsen 2021

 

I år tar vi bærekraftstemaet videre og utforsker hva det konkret betyr for deg og din virksomhet. Vi får blant annet besøk av sjefanalytiker Thina Saltvedt fra Nordea, som forteller hvordan den grønne omstillingen vil påvirke bransjen og din virksomhet. I tillegg kommer Harald Nikolaisen, Adm. Dir. i Statsbygg og medlem av strategisk råd i prosjektet Sammen2020, som jobber for å samle BAE-næringen under fanen #ViByggerBærekraft. Han vil dele sine tanker om hvorfor og hvordan bransjen må samarbeide for å lykkes, og hva som vil kreves av den enkelte aktør.

Årets konferanse holder også fast ved tradisjonen hvor byggherrer i regionen presenterer sine mest spennende kommende prosjekter. Nytt av året er at vi jobber med å sette sammen en oversikt over alle innsendte prosjekter, med flere detaljer som forhåpentligvis vil bli nyttig for mange leverandører. I tillegg vil du få den vanlige oppdateringen på markedssituasjonen i en veldig spesiell tid.

Det vil være mulig å delta som enkeltperson, og i tillegg legger vi opp til at flere fra bedriften kan samles i et møte- eller pauserom til fellesvisning av konferansen, dersom smittevernreglene tillater det.

Vi oppfordrer samtidig til å gjøre litt mer ut av dagen ved å bestille mat fra din lokale restaurant til lunsjpausen vi har lagt inn i programmet, slik at vi kan støtte opp under næringslivet i det som er ekstra tøffe tider for mange. For dere som bestiller fellesvisning er det også mulig å bestille deilig Trøndersk Tapas fra Hegstad og Blakstad.

 

Meld deg på her!

(Påmeldingssystemet tillater kun forhåndsbetaling, så det vil dessverre ikke være mulig å få ettersendt faktura for Byggebørsen 2021)

Følg arrangementet på Facebook for å få de siste oppdateringene

 

Program:

10:00 - 11:30 - Seminardel

Introduksjon og #ViByggerBærekraft - En samtale med Harald Nikolaisen om hvorfor og hvordan vi må samarbeide for å kunne lykkes i omstillingen som kommer. Samtalen etterfølges av et panel om temaet med lederne av de lokale foreningene for bransjen.
 • Harald Nikolaisen - Statsbygg
 • Berit Rian - Næringsforeningen i Trondheimsregionen
 • Ranka Eric Kvarving - Håndverkerforeningen i Trondheim
 • Audun Otterstad - EBA Trøndelag
 
Markedsoppdateringer - Hva er siste nytt i markedene, og hvordan påvirkes markedene av korona? Du får i denne delen de siste oppdateringene om boligmarkedet, næringseiendom og finansmarkedet.
 • Petter Efskin/Rune Husby - Norion Næringsmegling
 • Håkon Lutdal - Eiendomsmegler1 Midt-Norge
 • Frank Jullum - Danske Bank
 
Det avgjørende tiåret - Thina Saltvedt, sjefsanalytiker i Nordea, setter bl.a. fokus på hvordan sirkulær økonomi, nye krav til finansiering og nye regler fra EU vil påvirke din bedrift i årene framover. Innlegget følges opp med et lokalt perspektiv på hvordan endringene vil påvirke anbudsprosesser og leverandørenes prioriteringer.
 • Thina Saltvedt - Nordea
 • Rune Venås - Trøndelag Fylkeskommune
 • Torgeir Wiig - Veidekke Bygg

 

 

11:30 - 12:30 - Lunsjpause og mingling

For den som ønsker en lenge etterlengtet prat med bransjekolleger legger vi opp til mingling i tre runder på 15 minutter hver, i små tilfeldig inndelte grupper. Det vil være mulig å koble seg på enten hele eller deler av minglingen. Tidligst tidspunkt for oppstart av hver minglerunde: 11:35, 11:50 og 12:05. Vi bruker Zoom til minglingen, og anbefaler at programvaren installeres på forhånd. Lenke til mingling sendes ut sammen med lenke til sendingen.

Vi oppfordrer ellers alle til å bestille lunsj fra din lokale restaurant for å støtte lokalt næringsliv.

 

 

12:30 - 14:00 - Børsdelen

Ca 9 private og offentlige aktører får presentere utvalgte prosjekter, inkludert Statsbygg som vil gå mer i dybden på NTNU Campus og Ocean Space Centre. I tillegg får du via video en oversikt over hvilke andre prosjekter som er aktuelle. Nytt av året er at alle påmeldte får oversendt en liste med alle innsendte prosjekter etter konferansen, med flere detaljer og inkludert kontaktinformasjon til prosjektansvarlig. Følgende aktører skal presentere (med forbehold om endringer):
 • Statsbygg
 • Heimdal Bolig
 • Trøndelag Fylkeskommune
 • SiT
 • Fredensborg
 • Entra
 • Koteng Trondheim kommune
 • EC Dahls Eiendom
Børsdelen avsluttes med en kort presentasjon av to nye aktører som kan bli viktige for bygg- og anleggsbransjen inn i det avgjørende tiåret.
 
 
Programleder for Byggebørsen 2021 er Michelle Wright, fagrådsleder for fagråd Bygg og Anlegg i Næringsforeningen i Trondheimsregionen
 

Oppdateringer i programmet lanseres på Facebook-arrangementet.

 

Byggebørsen arrangeres i samarbeid mellom Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Håndverkerforeningen i Trondheim og EBA Trøndelag. Medlemmer av alle disse organisasjonene får medlemspris på arrangementet.

 

Representerer du en byggherre og har et spennende prosjekt som du ønsker å dele? Last ned skjema og meld inn prosjekter her! Utfylt skjema og eventuelle spørsmål om skjemaet sendes til Line Snøfugl Storvik på line.storvik@advansia.no. Andre henvendelser sendes til Øyvind Fjørtoft på oyvind@nitr.no.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møterHenter møter...