Meny
 
 
fredag 26 okt - 10.00 til 15.30

Trøndelagsdagen 2018

Medlem / Ikke medlem
kr 10 000,00 / kr 10 000,00
Sted
Gløshaugen
Påmeldingsfrist
26.10.2018 10.00

Næringsforeningen ønsker at flere studenter og nyutdannede får kunnskap om regionens næringsliv før første arbeidsdag. Derfor arrangeres Trøndelagsdagen for tiende gang – og for aller første gang i samarbeid med Start NTNUs innovasjonsuke Start Forum, fredag 26. oktober 2018 på campus Gløshaugen!

 

I år er det flere viktige endringer under Trøndelagsdagen som vi tror vil heve relevansen for næringslivet ytterligere. Den aller viktigste endringen er at arrangementet blir en del av Start NTNUs innovasjonsuke Start Forum, og flytter til NTNUs campus på Gløshaugen. Det betyr fullt trøkk med bedrifter på stand, tusener av dyktige og engasjerte studenter, og en rekke interessante foredrag. Vi setter opp gratis transport fra alle campus i Trondheim og fra Nord Universitet.

Velkommen til årets viktigste møteplass for studenter og Trøndelags arbeids- og næringsliv!

 

Deltakeravgift for utstillere på fredag 26.10. er kr. 10.000,- + mva. og inkluderer:

• Standplass i Realfagsbygget eller Elektrobygget, Gløshaugen
• Lunsj
• Mulighet til å holde et plenumsforedrag om virksomheten (begrenset antall plasser)
• Formidling av sommerjobber, prosjekt- og masteroppgaver
• Synliggjøring av virksomheten i all markedsføring av Trøndelagsdagen 2018 i tradisjonelle- og sosiale medier
• Annonse i trykt katalog (pdf i liggende format, 142 x 105 mm)

 

Ved behov for ekstra messeutstyr på stand, kan vår leverandør Trondheim Messeselskap være behjelpelig med dette: http://www.messeselskapet.no  

 

Lørdag 27.10. blir ikke mindre heftig på Clarion Hotel Brattøra, med casekonkurranser, finaler i Venture Cup, næringslivsprofiler som Petter Stordalen, og ikke minst verdens mest kjente humanoide robot, Sophia! Til lørdagsprogrammet pyntes Clarions storstue til fest, og her er det en eksklusiv anledning for næringslivsdeltagere på Trøndelagsdagen til å reservere rundbord à ti plasser, dersom de ønsker å invitere med interessante kandidater fra Trøndelagsdagen, eller interne medarbeidere. Prisen for et bord er 10.000 kroner, og dette inkluderer treretters middag for ti personer, samt deltakelse på Venture Cup med konferanse og foredragsholdere i nasjonal og internasjonal toppklasse. NB: Det er et svært begrenset antall bord som er tilgjengelig for dette eventet, så her må man være tidlig ute! Fullt program for innovasjonsuken StartForum og Trøndelagsdagen legges ut snarlig.

 

For mer informasjon, kontakt

Kommunikasjonsansvarlig Kenneth Stoltz

Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Epost: kenneth@nitr.no 
Mobil: 98 666 596

Møteleder
Kenneth Stoltz, NiT
Foredragsholder

Påmelding til møtet


*

*

*

*


Avmelding er mulig frem til påmeldingsfristen går ut. Dette kan du gjøre ved å logge deg inn på «Min side».

Frist: 26.10.2018 10.00
Henter møter...