Meny
 
 
torsdag 27 aug - 15.00 til 17.00

ParrotPlay presenterer den nye mediahverdagen

Medlem / Ikke medlem
kr 0,00 / kr 0,00
Sted
Work-Work, Munkegata 58
Påmeldingsfrist
25.08.2015 16.00

Borgar Ljosland (tidligere Falanx/ARM Norway-sjef) , Stig Eide Sivertsen (tidligere Canal Digital-sjef) og Hein Espen Hattestad (tidligere MTG Norge-sjef) står bak Parrotplay, en tjeneste for levende bilder på internett som samler alle dine kanaler, både TV og streamingtjenester, i en felles portal for å forenkle mediahverdagen din - det hele på en lovlig måte.

 

ParrotPlay presenterer konseptet sitt og mulighetene det åpner. Jon Wessel-Aas (Bing Hodneland Advokatselskap DA) gir oss en innblikk i de juridiske utfordringene og mulighetene man møter med internett som distribusjonskanal.

Wessel-Aas er advokat med møterett for Høyesterett og er partner i Bing Hodneland. Han har jobbet med medierett i 20 år. Han har bistått ParrotPlay.

 

Seminaret holdes i regi av Fagråd KKN i NiT, og i samarbeid med Trondheim Playground, http://www.trondheimplayground.no/ .

This event is a part of the technology, innovation and creativity festival Trondheim Playground. Se full program here (http://www.trondheimplayground.no) #trdplayground.


Møteleder

Foredragsholder

Henter møter...