Meny
 
 
  • Signering av samarbeidsavtale for 2018-2020. Fra venstre: Berit Rian (NiT), Ida Lee-Wright (Atea), Torgeir Sølsnes (NiT), Thomas Karlsen (Atea), Tonje Foss (Atea). Signering av samarbeidsavtale for 2018-2020. Fra venstre: Berit Rian (NiT), Ida Lee-Wright (Atea), Torgeir Sølsnes (NiT), Thomas Karlsen (Atea), Tonje Foss (Atea).

Atea ny NiT-partner

Atea har inngått treårig avtale som hovedsamarbeidspartner med Næringsforeningen.

- Vi ser frem til å jobbe tettere med næringsforeningen, både for å knytte tettere kontakt med det private næringsliv her i regionen, og ikke minst delta og bidra med kompetanse på viktige arenaer og møteplasser hvor digitalisering er tema.

Det sier Ateas regiondirektør Tonje Eskeland Foss, som nylig signerte en avtale som hovedsamarbeidspartner med NiT, gjeldende for perioden 2018-2020. 

NiT-direktør Berit Rian og markedssjef Torgeir Sølsnes, som har ansvar for å følge opp foreningens samarbeidspartnere, er naturlig nok strålende fornøyd.

 

- Det er svært positivt for oss å få inn en IT-bedrift som samarbeidspartner. Med den utviklingen vi ser innenfor teknologi og digitalisering, er  impulsene vi kan få gjennom dette samarbeidet svært viktig for oss som næringsforening. Vi har stor tro på at Atea kan tilføre både våre medlemmer og foreningen viktig og nyttig kunnskap innenfor digitaliseringsområdet, understreker Sølsnes.

 

Les Midtpunkts intervju med Atea-direktør Tonje Foss her 

 

Næringsforeningen har 10 hovedsamarbeidspartnere
• Adecco
• Adolf Øiens Fond
• Atea
• E. C. Dahls Eiendom
• Danske Bank
• Handelshøyskolen BI
• KPMG
• Simonsen Vogt Wiig
• SpareBank 1 SMN
• TrønderEnergi

 

Om Atea

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste digitale generasjon kan være stolte av.

Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er Atea med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge. Atea har rådgivere som kan rådgi hvordan IT kan bidra til å støtte forretningens behov. Vi ser på helheten i virksomheten og optimaliserer bruken av IT. Vi bistår både i privat og offentlig sektor i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Med det mener vi at vi ser på bruken av teknologi i lys av krav og behov i forretningen og omgivelsene. Dette kan blant annet være behov innenfor lagring, mobilitet, sikkerhetsnivå, og hvilke tjenester man bør legge i skyen.

Atea-konsernet
Atea finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 6.800 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. Konsernet hadde en omsetning på drøye 31,2 mrd. NOK i 2016 og er notert på Oslo Børs.

Atea Norge
I Norge har Atea 1.650 medarbeidere på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Signering av samarbeidsavtale for 2018-2020. Fra venstre: Berit Rian (NiT), Ida Lee-Wright (Atea), Torgeir Sølsnes (NiT), Thomas Karlsen (Atea), Tonje Foss (Atea).


Henter møter...