Meny
 
 

Oktober: Internasjonal sikkerhetsmåned

Sikkerhetsmåneden skal øke engasjementet, bevisstheten og kunnskapen om digital sikkerhet, både i befolkningen og i virksomheter. 

Løsepengeangrep og digital utpressing har utviklet seg til å bli den mest betydelige cyber- og informasjonssikkerhetstrusselen over hele verden i løpet av de siste årene. Det er også mange eksempler på at både statlige aktører og kriminelle grupper har lykkes med denne typen angrep. I dagens digitaliserte samfunn vil dette kunne ha svært negative konsekvenser for både offentlige og private aktører.  

Gjennom fagråd Digitalisering ønsker NiT å sette digital sikkerhet i fokus. Dette gjør vi blant annet gjennom flere webinarer i oktober som publiseres på NiTs YouTube-kanal og NiTs egen webinar-side. Disse har fokus på digital sikkerhet for bedrifter - hvordan forebygger man, og hva skal man gjøre om man først blir hacket. Vi ønsker også å understreke at digital sikkerhet ikke bare er viktig i sikkerhetsmåneden oktober, men også resten av året.

I dette første webinaret  møter du Kristine Berntsen Foss fra Kantega i samtale med fagrådsmedlemmene Kristina Brend i Telenor, Anders Kringstad fra ITsjefen AS og Are Strandvik Aune fra Atea.

Se webinaret her.


Henter møter...