Meny
 
 

Manifestasjon 2015

Statsministeren kommer.

Topptungt besøk til årets Manifestasjon.

Årets buzzword i norsk næringsliv er «omstilling», og til Trondheimsregionens største næringslivskonferanse kommer to av de fremste fortalerne for nødvendigheten av å se, gripe og skape de nye mulighetene for næringsutvikling som samfunnet vårt skal bygges på i fremtiden.

Næringsforeningen er stolte av å kunne presentere Statsminister Erna Solberg som en av to hovedinnledere, bare seks dager før kommune- og fylkestingsvalget.

Visjonene og virkemidlene til det andre toppnavnet på plakaten, Innovasjon Norges svært aktive og dyktige direktør Anita Krohn Traaseth, gleder vi oss stort til å lære mer om, sammen med 700-800 deltagere fra samfunns- og næringsliv som velger å bruke en ettermiddag til faglig påfyll og nettverksbygging.

Som vanlig tilbyr vi hele 16 bransjeseminarer med nærmere 50 innledere. Man kan delta på to bransjeseminarer etter eget valg. Detaljert program og oversikt over bransjeseminarer kommer.
Vi byr også på prisutdelinger og underholdning – og arrangementet avsluttes med en hyggelig og velsmakende middag for de som ønsker det. Konferansier under middagen er Bjarne Brøndbo.

Sted: Clarion Hotel & Congress, Brattøra Tidspunkt: Tirsdag 8. september fra kl. 12.15

Program:
12.15 Ankomst, registrering, mingling
13.00 Fellesseminar
14.30 Minglepause med kaffe
15.00 Bransjeseminar, runde 1
16.15 Minglepause med kaffe
16.45 Bransjeseminar, runde 2
18.00 Seminardel ferdig
18.15 Middag med underholdning

 

Av Kenneth Stoltz


Henter møter...