Meny
 
 
  • Lærerik lektyre. Drifts- og markedssjef Trond Thorsø Skullerud synes det er viktig å vise frem midtnorsk næringsliv til passasjerene sine. Lærerik lektyre. Drifts- og markedssjef Trond Thorsø Skullerud synes det er viktig å vise frem midtnorsk næringsliv til passasjerene sine.

Med Midtpunkt på turen

Annenhver måned legges en ny utgave av magasinet tilgjengelig i flybussene til Unibuss/VærnesEkspressen.

Nærmere 400.000 reisende til og fra Værnes har dermed fått mulighet til å bli litt bedre kjent med regionens næringsliv.
Men blir magasinet lest? Vi har tatt en prat med drifts- og markedssjef Trond Thorsø Skullerud i Unibuss / VærnesEkspressen.


- Det siste året har Midtpunkt vært å finne i setelommene på 14 busser i skytteltrafikk mellom Trondheim og flyplassen. Har du noe inntrykk av hvordan tilbudet har blitt mottatt?
- Vi ser at magasinene blir lest, det betyr at en kan nå interessante grupper med informasjon om næringslivet i regionen vår.
- Opplever dere at passasjerer tar med seg magasinet videre på reisen?
- Noen tar det med seg, men vi har ikke noen eksakte tall på det.
- Hva synes du selv om at passasjerene har mulighet til å lese Midtpunkt på bussene deres?
- Selv om turen til og fra Værnes kun tar ca. 25 minutter, er interessant lesestoff med på å gi de reisende en mulighet til en enda bedre reiseopplevelse. Vi har mange forretningsreisende som kan gjøre seg bedre kjent med midtnorsk næringsliv og muligheter.
- Til slutt: hvordan har 2018 vært for Unibuss / VærnesEkspressen så langt – og hvordan er utsiktene for året som kommer?
- VærnesEkspressen har i flere år vist en meget god vekst i antall reisende, så også i 2018. Ved god service og dedikerte medarbeidere, har vi ambisjon om at veksten fortsetter videre.


- Takk for praten!

TEKST: Kenneth Stoltz
FOTO: Marius Johnsen


Henter møter...