Meny
 
 

Næringsforeningen utvider

Søker daglig leder til NiT Malvik

NiT Malvik søker daglig leder i nyopprettet stilling. Jobben vil foreløpig utgjøre 30 prosent stilling med mulighet for utvidelse på sikt. Viktige oppgaver vil være å jobbe for økning av medlemsbedriftenes lønnsomhet gjennom samarbeid og nettverk, samt bedring av bedriftenes rammevilkår sammen med kommunen. Andre viktige arbeidsoppgaver vil være å rekruttere flere medlemmer, bygge opp et inntektsgrunnlag for avdelingen, og videreutvikle det gode samarbeidet med Malvik kommune.

Daglig leder vil jobbe tett sammen med et lokalt fagråd som består av bedriftsledere fra kommunen.


Vi søker en proaktiv, selvgående og samarbeidsorientert person med høyere utdanning og erfaring fra næringslivet. Vedkommende må ha et bredt nettverk og god kjennskap til næringslivet i Malvik.


Kortfattet søknad med CV og referanser sendes til firmapost@nitr.no


Søknadsfristen er 12. mai 2014.

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder av fagrådet for NiT Malvik, Olav Løvseth, tlf. 918 48 144, eller administrerende direktør i NiT, Berit Rian, tlf. 950 31 885.


NiT Malvik er næringsforening for bedrifter i Malvik kommune. Formålet med foreningen er å arbeide for en bedring av rammevilkårene for å etablere og drive næringsvirksomhet i kommunen. NiT Malvik er en del av Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT) som også omfatter Trondheim, Melhus og Skaun. NiT har i dag 10 ansatte. Se www.nitr.no

Se også annonse på finn.no


Henter møter...