Meny
 
 

Norwegian direkte til Barcelona

Onsdag 3. juni var det take off for første direkte rutefly fra Trondheim til den katalanske hovedstaden.

I sommerhalvåret tilbys to ukentlige avganger mellom Trondheim Lufthavn Værnes og Barcelona – billettprisen starter på 499 kroner én vei.

Onsdag og lørdag
Avgangstiden er kl. 17:45 fra Værnes på både onsdager og lørdager, og flytiden er tre timer og 55 minutter.
- Barcelona er en av de mest attraktive storbydestinasjonene i Europa for nordmenn, og med ny direkterute blir det enkelt og effektivt å reise til nye opplevelser, det være seg fotballturer, shopping eller strandliv, sier en svært tilfreds lufthavndirektør Lasse Bardal.

Vil lokke spanske turister til Trøndelag
- Trøndelag er en region i vekst og nye flyruter styrker regionens attraktivitet både for trøndere og for innkommende turisme. Trøndelag Reiseliv og Visit Trondheim har sammen med Innovasjon Norge allerede gjennomført markedskampanjer i det spanske markedet. Vi ønsker flere spanske turister til Trøndelag, fastslår direktør i Trøndelag Reiseliv, May Britt Hansen.

Kan bli permanent
Norwegians mål for sommersesongen er 13.000 reisende. Selskapet har allerede registrert stor interesse fra reiseglade trøndere, og vurderer dette som en helårsrute dersom etterspørselen holder seg.
- Vi ser fram til å ønske trønderne velkommen om bord i våre nye fly med gratis internett på reisen til Barcelona. Den nye ruten har blitt veldig godt mottatt, og illustrerer den generelle utviklingen på Værnes akkurat nå: Flere flyr med Norwegian i år enn i fjor, og vår respons på det er nye ruter til knallpriser. Hvis interessen for Barcelona-ruten fortsetter, vil vi vurdere å videreføre tilbudet inn i vintersesongen, lover kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.


Henter møter...