Meny
 
 

Få hjelp til omstilling!

Smidige arbeidsmetoder blir viktig for mange framover. Bli med på NTNU-kurs og opptjen 7,5 studiepoeng uten  kursavgift. Begrenset antall plasser.

Mange bedrifter må nå omstille seg som følge av koronakrisen, og ser blant annet på muligheten for videreutdanning. Kurset “Smidig praksis i prosjekt og organisasjon” er en helt unik mulighet i å bygge ny kunnskap som kan bli kritisk i å lykkes med denne omstillingen.

NiT har bidratt til å utvikle det nye videreutdanningskurset i samarbeid med NTNU og flere andre kunnskaps- og næringslivsaktører, som er årsaken til at vi kan tilby et lite antall medlemmer å delta på kurset uten å betale kursavgiften på 24.000 kr (pensum og evt. reise må dekkes av deltaker). Vilkåret er at du også blir med og evaluerer det som blir første gjennomføring av kurset da dette regnes som en pilot. 

Smidig arbeidspraksis er en forutsetning for digital transformasjon, helt uavhengig av hvilken bransje du er i. Dette kurset vil gi bakgrunn for – og viktigste praksiser innen smidig metodikk som vil sette deltakere i stand til å bruke denne type metoder i eget prosjektarbeid enten det dreier seg om utviklingsarbeid, drift eller organisasjonsendring. Vi håper at dette er et tilbud som treffer bredt blant våre medlemmer. Men husk… kun få plasser tilgjengelig.

Søknadsfrist er 23. juni 2020!

Send inn din søknad direkte til NTNU 
Mer informasjon om kurset

For spørsmål kan du kontakte Torstein Langeland.


Henter møter...