Meny
 
 

Vinterkonferansen 2014

Studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim innvier Campus Elgeseter med jubileumskonferanse 6. mars, når Vinterkonferansen fyller 30 år.

Arrangørene byr blant annet på foredragsholderne Ailo Gaup, Hanne Kristin Rohde, Sudanshu Rai og Øystein Olsen. I tillegg blir det topplederdialog mellom Odd Reitan og Ivar Koteng, og mye mer.

 

Vinterkonferansen er en årlig konferanse som skal gi lærerikt og motiverende påfyll til studenter og næringsliv i Midt-Norge. Arrangementet er i regi av studenter ved Handelshøyskolen i Trondheim, og har holdt det gående siden 1984. Vinterkonferansens visjon ved oppstart var å gjøre Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH) til handelshøyskole. Dette lyktes man med våren 2012. Årets konferanse, som vil bli holdt 6. mars, er den 30. i rekken - imponerende!

 

Med Vinterkonferansen ønsker arrangørene å engasjere studenter og næringsliv på en felles arena. Det gjør de hvert år ved å tilby en konferanse med spennende, engasjerende og aktuelt innhold. Konferansen er en utmerket mulighet for både studenter og næringsliv til å kunne knytte kontakter med hverandre.

Vinterkonferansen er et utvalg i Studentforeningen Trondheim Økonomiske Høgskole (STØH).

De 300 studentbillettene er nå utsolgt, men det er forstatt igjen næringslivsbilletter, som kan kjøpes her.

Mer informasjon inkl. program

http://www.vinterkonferansen.no

Facebook - Vinterkonferansen

 


Henter møter...