Meny
 
 
  • Jørgen Selnes Jørgen Selnes

Årets ledertalent i Trondheimsregionen er kåret

Årets ledertalent 2023 tildeles Jørgen Selnes (30) for å være en ung og ambisiøs leder som bidrar til å sette preg på samfunns- og næringsliv i Trondheimsregionen. 


Jørgen Selnes er daglig leder i Alva Industries, som har visjon om å effektivere verden gjennom en ny og unik produksjonsteknologi for elektriske motorer. Veien inn til rollen han har i dag har vært litt tilfeldig. Han har alltid vært lidenskapelig opptatt av å jobbe med mennesker og se andre vokse rundt seg. Gjennom jobben i Alva Industries fikk han oppleve å kjenne på energien av å kunne prestere, jobbe hardt og mot mål man ønsker å nå. 

Adecco Group og Næringsforeningen i Trondheimsregionen, ved fagrådene «Ung Arena» og «Ledelse», har kåret Årets ledertalent i Trondheimsregionen 2023. Sammen ønsker vi å løfte frem og synliggjøre de unge og ambisiøse lederne som vil sette preg på samfunns- og næringsliv i landsdelen vår i mange år fremover. 

Totalt mottok juryen 42 nominasjoner, og endte opp med tre finalister: 
- Julie Dahl Benum, Norbit ASA
- Christian Johansen, Kystmiljø AS
- Jørgen Selnes, Alva Industries AS 

Jørgen Selnes har vært en del av Alva Industries siden oppstarten av selskapet på Entreprenørskolen i Trondheim. 

Selnes har lederegenskaper som inkluderer og motiverer menneskene rundt seg, og er lidenskapelig opptatt av å finne riktige kandidater, utvikle dem og ikke minst beholde dem i selskapet. Drømmen er å skape et produksjonsselskap hvor selve produksjonen og menneskene jobber i og fra Trondheim.  

Han har troen på at selskapet kan skape konkurransedyktig produksjon i Trondheim, og bidra til næringsutvikling i regionen. 

Egenskaper som å vise forståelse, men også evnen til å løfte folk frem og gi medarbeidere selvsikkerhet til å ta beslutninger, er fremtredende hos Jørgen Selnes. 

Han er dyktig, inkluderende og motiverende, ser helheten i det han gjør, og viser stort engasjement for å gi tilbake til regionen gjennom arbeidet som legges ned i Alva Industries. 


Henter møter...