-
Aktuelt
- Publikasjoner
- Nyheter
- NiT i media
- Medlemsnytt
- Næringspolitikk
- Internasjonalt
- Fagråd
-
Medlemskap
- Medlemsskap i NiT
- Medlemsbedrifter
- Møteplassen
- Trondheim Opportunity
- Prosjekter
- Om NiT
Kulinariske fristelser og kokkekunst av internasjonalt kaliber - 19. og 20.mars 2024 er Trondheim arena for EM i kokkekunst.
Bocuse d'Or er det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst som arrangeres annenhvert år i Lyon i Frankrike.
Kandidater fra 24 land gir alt de har i håp om å vinne verdens mest prestisjefylte kulinariske konkurranse - og i mars 2024 skal Europamesterskapet arrangeres i Trondheim med 20 europeiske lag, der de 10 beste lagene går videre til verdensfinalen i Lyon i 2025!
Les saken i siste utgave av Midtpunkt.