Meny
 
 
  • Det blir liv og røre i Trondheim Spektrum 19. og 20.mars når den europeiske finalen i Bocuse d'Or går av stabelen. Håvard Werkland og hans team skal representere Norge. Det blir liv og røre i Trondheim Spektrum 19. og 20.mars når den europeiske finalen i Bocuse d'Or går av stabelen. Håvard Werkland og hans team skal representere Norge.

Bli med og hei Håvard til topps i Europafinalen i Bocuse d'Or i Trondheim

19.-20.mars 2024 skal Europas beste kokker samles i Trondheim Spektrum - nå kan du sikre deg billetter og delta på folkefesten!

18. september ble det klart at det er Håvard Werkland som til daglig jobber som assisterende kjøkkensjef ved Speilsalen på Britannia Hotel som skal representere Norge i Bocuse d’Or Europe.

Håvard er 28 år, kommer fra Kyrksæterøra i Heim kommune, og er heller ikke ukjent med denne konkurransen. Han var commis (assistentkokk) da Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i 2017, og var selv kandidat i Årets kokk 2019.

Vi håper du blir med å heie trønderen til topps i konkurransen – les mer om arrangementet og kjøp billetter her: www.emikokkekunst.no

Expo til inspirasjon og læring

Tribunen i Trondheim spektrum har plass til over 3000 tilskuere, og hele 20 europeiske lag skal konkurrere om tittelen Europas beste kokk.

10 kandidater skal konkurrere tirsdag 19.mars og resterende 10 kandidater onsdag 20.mars.

Det vil samtidig arrangeres Expo, en reise i kjøkkenets verden, der produsenter, leverandører og lidenskapelige kokker samles.
Under Expo kan du oppleve inspirerende utstillinger, demonstrasjoner og smaksprøver

Fagseminar 

I tillegg har NIT fagråd Reiseliv sammen med NHO Reiseliv sentralt satt opp 2 fagseminarer under arrangementet som går tirsdag 19.mars og onsdag 20.mars fra kl. 09.00-10.15.

Det er en forutsetning at en kjøper ordinære billetter til arrangementet for å få tilgang til fagseminarer ettersom det er få plasser. Først til mølla-prinsippet: les mer.

 

 


Henter møter...