Meny
 
 

Flere avganger direkte til London

Norwegian øker med 50 % på Trondheim - London i sitt vinterprogram.

Trøndere kan glede seg over økning i antall avganger fra Trondheim til London når Norwegian øker fra 4 til 6 ukentlige avganger i vinterprogrammet som starter 29. oktober.

– Dette er gledelig nytt for regionen og alle som setter pris på gode og tidseffektive flyruter. Vi jobber godt sammen med Norwegian og har det siste året hatt særlig fokus på å styrke London-ruten gjennom investeringer i flere markedstiltak, sier fungerende lufthavndirektør på Værnes, Thomas Wintervold.

Fra Trondheim er det bare 2 timer og 30 minutters flytid til verdensmetropolen London. 

 

Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, sier at de er godt fornøyd med å kunne tilby de reisende flere avganger til London. Den britiske hovedstaden er et svært populært reisemål og ettersom pundet har vært stabilt lavt over tid, betyr det at nordmenn som besøker Storbritannia får mer igjen for pengene.

Også næringslivet ser positivt på økningen.

 

- Flere direkteavganger fra Trondheimsregionen til utlandet er veldig positivt for næringslivet. Det letter adgangen til viktige markeder internasjonalt, samtidig bidrar et bedre flytilbud til vekst i reiselivsnæringen i regionen, sier adm. direktør Berit Rian i NiT.

 

 


Henter møter...