Meny
 
 
  • Mange spennende talere i paneldebatt hos Polestar 2.november. Mange spennende talere i paneldebatt hos Polestar 2.november.

Fra trend til nødvendighet

Møt selskapene som endrer spillereglene for en mer bærekraftig fremtid.

For å løse de største utfordringene verden står overfor, som klimakrisen, må man tørre å tenke stort. Vi må skape nytt, ikke bare forbedre det vi allerede har. 

Vi må ta konkrete grep, ikke bare drømme. I en verden som stadig endrer seg, er det avgjørende å forstå betydningen av bærekraft i utformingen av dagens og fremtidens selskaper. 

Torsdag 2.november inviterer Polestar til paneldebatt med talere fra ulike bransjer. De vil belyse dette viktige emnet og dele sine innsikter og erfaringer.

 

PANELDELTAKERE: 

Jørgen Sagmo, Daglig leder i Retro A/S

Jørgen er gründer og daglig leder av tekstilkonsernet Retro A/S. Jørgen er typen som tenker før han snakker og har vært et engasjert styremedlem i næringsforeningen i Trondheim fra 2014 til 2020. På fritiden tar han gjerne en sosial kveld med alle sine venner, ellers dyrker han både ski og golf.

 

Roar Hildonen, To Rom og Kjøkken

Roar er en kjent skikkelse i restaurantbransjen som grunder av To Rom og Kjøkken. I tillegg er han blant annet verdensmester i cocktailmiksing, og utnevnt til stedssjef og ambassadør i verdens eldste vin-brorskap, Jurade de Saint Emilion.

 

Eirik Mykling, Co-Founder & CEO at Arctic Protein

Eirik er student på entreprenørskolen NTNU, og medeier & daglig leder i Arctic Protein. Oppststartsbedriften produserer en bærekraftig proteinkilde ved oppdrett av insekt, og selger dette som et bærekraftig råmateriale til dyrefôr og oppdrettsnæringen.

 

Fridtjof Wergeland, Bærekraftrådgiver i Formue

Fridtjof er bærerkraftrådgiver i Formue og hjelper kunder som eier bedrifter med oppstart og utvikling av bærekraftarbeidet. Det kan være alt fra å imøtekomme rapporteringskrav til hvordan de kan bruke bærekraft som en konkurransefordel. Han har fem års erfaring som bærekraftkonsulent fra PwC.

 

Kristin Fjeld, Head of Communications at Polestar

Kristin er en engasjert kommunikasjonsleder som drives av å utvikle bedre løsninger og en mer bærekraftig fremtid. Hun motiveres av lidenskapelige personer, modige ideer og ambisiøse mål.

  

MODERATOR:

Emma Skattum, Co-Founder & CEO at Useless

Emma har en sterk lidenskap for å gjøre verden til et bedre sted! Hun er nå sisteårsstudent på entreprenørskolen NTNU, leder av Solan linjeforening, og samtidig medeier & daglig leder i oppstartsbedriften Useless.

 

Gjennom paneldebatten har Polestar som mål å skape en inspirerende og tankevekkende diskusjon, som gir perspektiver på betydningen av bærekraft for å oppnå suksess i næringslivet.

Meld deg på HER.


Henter møter...