Meny
 
 

Frokost med Lippestad og Supphellen

Fredag 1. august inviterer NiT og Olavsfestdagene til frokostmøte på Rica Nidelven Hotel.

Geir Lippestad og Magne Supphellen inviterer til frokost med temaene: «Verdikommunikasjon i krisetider» og «Har den kristne kulturarven noen betydning i dagens næringsliv?»


Verdibasert kommunikasjon er noe Geir Lippestad kan mye om, og som han har omfattende personlig erfaring med. Da han ble oppnevnt som forsvarer for Anders Behring Breivik fikk han hele verdens fokus. En oppmerksomhet som ikke var særlig positivt ladet til å begynne med. Før Geir Lippestad benyttet verdibasert kommunikasjon.

Lippestad hadde erfaring med verdibasert kommunikasjon også forut for forsvareroppdraget etter 22. Juli 2011. Han har i to tiår hatt sitt virke innen arbeidsrettens område, hvor han har bidratt i vanskelige omstillingsprosesser og andre konfliktsituasjoner. I sitt arbeid med mekling og konfliktløsning har han benyttet verdikommunikasjon med stort hell. Geir Lippestad ble kåret årets foredragsholder i 2012, og «Årets navn» i VG 2012.

Magne Supphellen er professor ved Norges Handelshøyskole og er en etterspurt foredragsholder og rådgiver for norske og internasjonale merkevarebedrifter både i forbruker- og bedriftsmarkedene. Han har sine spesialområder er merkeposisjonering, omdømmeutvikling og CSR. Han har publisert en rekke artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter innen disse temaområdene.

 

Påmelding her: http://www.olavsfestdagene.no/program/naeringslivsfrokost-med-geir-lippestad-og-magne-supphelle/


Henter møter...