Meny
 
 

Flere gratis BI-kurs for arbeidsledige og permitterte

Myndighetene har bevilget flere midler til kompetanseheving, og NiT kan nå i samarbeid med Handelshøyskolen BI tilby enda flere gratis nettbaserte kurs til permitterte og ledige. Utnytt tiden til å øke din kompetanse innen et tema som arbeidslivet etterspør!
 

Øk din kompetanse på prosjektledelse, digitalisering og strategi!
I samarbeid med Handelshøyskolen BI gir NiT alle som er arbeidsledig eller helt eller delvis permitterte muligheten til gratis kompetanseheving. Du kan velge mellom en rekke kurs som innen tema som prosjektledelse, digitalisering og strategi.

Korte nettbaserte kurs – ingen opptakskrav
Kursene er åpne for alle uansett utdanningsnivå og har ingen opptakskrav. Alle kursene har en varighet på ca. tre uker og all undervisningen leveres nettbasert. Kursene vil gi deg en grunnleggende forståelse innen hvert tema og du vil lære hvordan du kan omsette teori til praksis i arbeidslivet.

Møt noen av Norges ledende fageksperter
Handelshøyskolen BI er en trippel-akkreditert vitenskapelig høyskole. Kombinasjonen av akademisk tyngde og praktisk orientering vil gi deg verdifull og etterspurt kompetanse i arbeidslivet. Foreleserne Tore Aalberg, Ragnvald Sannes og Erik Wilberg er noen av BI sine dyktigste og mest etterspurte undervisere.

Oppstart i august - førstemann til mølla!
De første kursene starter allerede 10. august. Det er kun 250 plasser per kurs, så det anbefales å være raskt ute med å sikre deg plass. Finn frem dokumentasjon fra NAV eller arbeidsgiver som beviser at du er arbeidsledig eller permittert, påmeldingen åpner 1. juli!


De nye kursene som tilbys er:

Prosjektstyring - oppstart 10. august
Prosjektbegrepet og prosjektetablering - oppstart 2. september
Digitalt innovasjonsarbeid - oppstart 10. august
Digitale endringer - oppstart 31. august
Strategiske valg og forretningsmodeller - oppstart 10. august
Strategisk implementering - oppstart 7. september
 
Klikk HER for påmelding, mer informasjon og full oversikt.

Gjennomføring:
Kurset gjennomføres 100% nettbasert. Undervisningen foregår online og består av webinarer og andre digitale læringselementer, som undervisningsopptak, podkaster og videosnutter.

 


Henter møter...