Meny
 
 

TENK STORT!

27. november samles hele innovasjonsmiljøet i Trøndelag på Samfundet for Gründerdagen 2023.


Arrangørene bak Gründerdagen lover en inspirerende og morsom dag fylt med pitche-konkurranse, foredrag fra innovasjonsprosessor Sjur Dagestad, debatt på scenen med blant annet investorer, og ulike gründerhistorier!

På Gründerdagen vil det myldre av ideer, gründere, næringsliv, investorer og alle de som er en del av økosystemet for innovasjon.

Målet for Gründerdagen er at økosystemet for innovasjon i Midt-Norge skal kunne møtes i Trondheim til en dag tilrettelagt for nettverksbygging, og utveksle erfaringer for hva det vil si å tenke stort i dagens innovasjonsmarked.

 

SJUR DAGESTAD

Et av innslagene under Gründerdagen er foredrag av Sjur Dagestad. Han er professor emeritus i innovasjon og har mange års erfaring fra gründermiljøet. Dagestad er kjent for sine energiske og engasjerende foredrag, og målet er å gi deg praktisk og konkret innsikt i innovasjon.

Temaet for Gründerdagen er i år TENK STORT. Hva skal til for å nå langt som gründer? Hva betyr krise og monopol for innovatøren? Hvor burde fokuset ligge? Dagestad skal nærme seg disse spørsmålene når han kommer for å snakke om det å tenke stort i innovasjonssammenheng.

 "Suksess er en konsekvens av at du har gjort jobben ordentlig. Vær til stede i det du gjør. Det skal ikke være penger eller det å bli best som skal være i fokus. Det gjelder rett og slett å tenke stort uten å være for opptatt av å tenke stort!"
-
 Sjur Dagestad

Gründerdagen 2023 er gratis å delta på og arrangeres av Connect Midt-Norge i samarbeid med Trondheim Kommune, Sparebank 1 SMN, Trondheim Tech Port, Startup TRD, 6AM og flere.

 

PROGRAM FOR DAGEN:

09:30 Registrering med kaffe og mingling

10:30 Velkommen til Gründerdagen

10:40 Pitche-race

11:20 Pause - Knytt kontakter

11:40 TENK STORT med Sjur Dagestad

12:20 Lunsj - Besøke stands i rundhallen

13:00 Grill investorene

13:40 Gründerhistorie

13:50 Fra tegnebordet til fysisk produkt

14:30 Fyll opp kaffekoppen og ta deg en prat

15:00 Kåringer og premier

15:30 Takk for i dag!

 

Besøk Hoopla for påmelding.


Henter møter...