Meny
 
 
  • Heidi Bjerkan er en merittert kokk og matpersonlighet nasjonalt og internasjonalt. Foto: Kristoffer Wittrup Heidi Bjerkan er en merittert kokk og matpersonlighet nasjonalt og internasjonalt. Foto: Kristoffer Wittrup

Lunt hos legenden på Lilleby

Tungt meritterte Heidi Bjerkan gleder seg til å åpne dørene for sultne gjester fremover mot jul.

Årets kjøkkensjef, Kokkenes kokk, Ingrid-prisen og Matprisen. Tungt meritterte Heidi Bjerkan med stjernestøv på Restaurant Credo, BiB Gourmand på Jossa og den grønne bærekraftstjerna fra Michelin på toppen, gleder seg til å åpne dørene på Lilleby for sultne gjester fremover mot jul.

Michelinrestauranten Credo, som tidligere i oktober fylte 25 år, serverer smaksmeny på sitt sedvanlig høye kulinariske nivå. I nabolokalet Jossa Mat og Drikke er det tradisjonsmat og gode råvarer som dominerer. 

- Julemat lager man best hjemme, tenker vi, og Jossa lager meny inspirert av juletradisjoner og sesongen. Smørbrød-bonanza på lørdager er også en favoritt. 

- Hvordan ser bestillingene ut i år?

- Det er ikke like travelt som før, og vi har plass til flere gjester. 

- Hva er det perfekte julebordet for deg?

- Enkel mat – av gode råvarer. Jeg fokuserer på kule norske råvarer, og liker å prøve dem på forskjellige måter. For eksempel var norsk hvit gås til jul i fjor en høydare. 

 

 


Henter møter...