Meny
 
 

Hvem blir årets kvinnelige leder?

Madame Beyer-prisen deles ut 17. september, og nå kan DU bidra til å finne en verdig vinner.Madame Beyer-prisen er SpareBank 1 SMNs pris til årets kvinnelige leder, som deles ut i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheimsregionen under det årlige arrangementet Manifestasjon.

Prisen er oppkalt etter en av de mektigste kjøpmannsenkene i Trondheim. Da mannen døde valgte hun selv å lede virksomhetene videre i motsetning til de fleste andre. Madame Beyer (født 1726 og døde 1810) var en meget gavmild og gjestfri dame og var nærmest en institusjon i byen.

Hvorfor vi har valgt å knytte prisen opp mot en kvinnelig leder bør være opplagt. Dessverre har vi ennå ikke nådd så langt at vi kan si oss fornøyd med andelen kvinnelige ledere. Vi håper derfor at denne prisen kan inspirere kvinnelige ledere, og gi velfortjent honnør og oppmerksomhet.

  •  Prisen skal deles ut en gang per år til en kvinnelig leder som har sitt virke i Trondheimsregionen
  •  Hun skal inneha en lederstilling med resultatansvar eller fagansvar
  •  Hun skal ha oppnådd resultater som gagner bedriften og/eller næringslivet i regionen

 

Prisvinneren får kr 50.000,- (som fortrinnsvis benyttes til personlig kompetansepåfyll og lederutvikling) samt et kunstverk.

Juryen består av 5 personer, 3 fra NiT (Berit Rian, Otto Frøseth og Janne Rødsand Helling) og 2 fra SMN (Tina Steinsvik Sund og Knut Vestbø). Juryen ledes av adm.dir. i NiT. Begrunnede forslag til kandidater til prisen kan sendes til adm. direktør i NiT, Berit Rian: berit@nitr.no

 

Tidligere vinnere:

2013: May Britt Moser, professor og senterleder, NTNU

2012: Marit Collin, adm. direktør Kantega

 


Henter møter...