Meny
 
 
  • Illustrasjonsbilde fra MotionErray Illustrasjonsbilde fra MotionErray

Vil du nominere årets ledertalent i Trondheimsregionen 2024?

Nå skal unge og ambisiøse ledere skal løftes frem og synliggjøres, og du kan være med å nominere din kandidat. 

Næringsforeningen i Trondheimsregionen, i samarbeid med Adecco Group, har nå åpnet for nominering av Årets ledertalent i Trondheimsregionen 2024.

Denne prisen, ledet av fagrådene "Ung Arena" og "Ledelse", har som formål å løfte frem og synliggjøre unge og ambisiøse ledere i regionen vår.


Årets ledertalent er en anerkjennelse av unge ledere som har utmerket seg gjennom sitt lederskap og sin innsats for å skape positive resultater, og endringer i sin organisasjon og ellers i næringslivet. Gjennom denne prisen ønsker vi å gi de unge lederne den oppmerksomheten de fortjener, samtidig som vi inspirerer andre til å følge deres eksempel og ta på seg rollen som leder.


Kriterier:  

- Lederen må være under 38 år

 - Lederansvar må inkludere ledelse av folk enten i stab, linje eller prosjekt

- Vi ser etter ledere som har resultater over tid, hvor deres innsats har bidratt til en målbar positiv endring i organisasjonen de er en del av. Dette kan være knyttet til områder som økonomiske resultat, omdømme, verdiskaping, innovasjon/nytenking, bidrag til næringslivet i regionen, økt samfunnsansvar eller fokus på etiske problemstillinger, utvikling av bærekraftige løsninger og muligheter, ekspansjon inn i internasjonale markeder, mer mangfold i organisasjonen


Merk: dette er knagger å henge nominasjonen på, kandidaten trenger ikke å ha treff på samtlige punkter.


Nominasjonsskjemaet er tilgjengelig på nett, og vi oppfordrer alle som kjenner en aktuell kandidat til å nominere dem. Vi ser frem til å kåre vinneren av Årets Ledertalent i Trondheimsregionen 2024!

 


Henter møter...