Meny
 
 

Ny næringspolitisk leder i NiT

Børge Beisvåg (41) er ansatt som ny næringspolitisk leder i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, med tiltredelse i april.

Børge Beisvåg kommer fra stillingen som prosjektleder for gjennomføring av Strategisk næringsplan for Trondheimsregionen, der han bl.a. har jobbet opp mot næringsliv, administrasjon og politikere i regionen. Han har også vært leder for Utspring og har erfaring fra ulike stillinger ved NTNU.

NiTs nye næringspolitiske leder er en sosial og utviklingsorientert nettverksbygger med bred erfaring fra næringsutviklings- og næringspolitisk arbeid i Trondheimsregionen, og med gode relasjoner til nøkkelaktører politisk og administrativt i kommuner og fylke, næringsliv, FoU miljø og virkemiddelapparat. 

Børge er utdannet cand. polit. sosiologi ved NTNU, i tillegg til at han er utdannet høyskolekandidat økonomi/admin. ved Trondheim Økonomiske Høyskole.

 - Dette blir en meget god løsning både for NiT og for næringslivet i regionen. Vi ser frem til å få Børge med på laget, og ønsker ham velkommen til NiT! sier administrerende direktør Berit Rian i NiT.


Henter møter...