Meny
 
 
  • Vilnius. Foto: Shutterstock Vilnius. Foto: Shutterstock

Setter kursen mot Baltikum

Wizz Air starter nye helårs flyruter fra Værnes til Riga, Tallinn og Vilnius i oktober.

I oktober får Trondheim lufthavn Værnes et forbedret flyrutetilbud til utlandet når Wizz Air setter opp tre nye direkteruter til Riga, Tallinn og Vilnius. Det ungarske lavprisflyselskapet skal fly to ukentlige avganger til hver av destinasjonene, hovedsakelig med Airbus 320 som har en kapasitet på 180 seter.

Wizz Air flyr allerede til Gdansk og Krakow fra Trondheim, og vil med de nye rutene stå for en stor del av produksjonen direkte til utlandet fra Værnes. 

- Fra Næringsforeningens side er vi veldig glade for at Wizz Air ser potensialet i å legge nye direkteruter til Trøndelag, i en spesiell tid hvor mange flyselskaper har sett seg nødt til å kutte ned på rutetilbudet. Det nye tilbudet er en spennende tilvekst både for næringsliv og fritidsreisende begge veier, og vi krysser fingre for at de lykkes med satsingen, sier administrerende direktør Berit Rian i Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

Trygt å fly
Lufthavndirektør Marit Helene Stigen er klar på at Wizz Airs rutetilbud til de baltiske hovedstedene er gode nyheter.

- Det er krevende tider for hele luftfartsbransjen, og dette flytilbudet vil være et viktig bidrag for utvikling i regionen.

Hun understreker at det er trygt å fly fra norske lufthavner.

- Selv om antall passasjerer er færre enn normalt, kan de som skal ut og fly være sikre på at Avinor sørger for en god og trygg reise gjennom Norges lufthavner. Avinor følger råd og retningslinjer fra helsemyndighetene, avslutter lufthavnsdirektøren.

 

Avganger:

  • Værnes - Riga (fra 18. oktober)
    Onsdag og søndag

 

  • Værnes - Vilnius (fra 24. oktober)
    Tirsdag og lørdag

 

  • Værnes - Tallinn (fra 24. oktober)
    Tirsdag og lørdag

 

Les mer:
https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/aboutus/news/


https://avinor.no/informasjon-i-forbindelse-medkoronaviruset/

 

 

 


Henter møter...