Meny
 
 

Skal du søke finansiering for oppstart- og vekstselskaper?

Nå er det flere og bedre muligheter for ambisiøse gründere til å skaffe offentlig finansiering for å utvikle sin forretningside eller bygge et innovativt selskap.

Har du planlagt å søke offentlige støtteordninger om finansiering til ditt gründerprosjekt?
Visste du at støtteordningene for gründere er historisk høye etter at regjeringens krisepakker i forbindelse med korona?
Dette betyr at nå er det flere og bedre muligheter for ambisiøse gründere til å skaffe offentlig finansiering for å utvikle sin forretningside eller bygge et innovativt selskap.

Derfor tilbyr vi nå oppstart- og vekstselskaper hjelp for gjøre denne prosessen enda lettere og for å få dem raskere i mål med søknadene. Selskapene vil få eksperthjelp gjennom hele prosessen, fra å identifisere riktig ordninger og til innlevert søknad. Vi vil sørge for at søknaden oppfyller spesifikasjonene og de formelle kravene, og dermed øke sjansene dine for å få innvilget støtte betraktelig.

Tjenesten tilbys av 6AM og T:lab, og er initiert av Trondheim Kommune og leveres i samarbeid med Tequity Cluster, DIGS og Work-Work. Dette er en del av en felles mobilisering for øke utnyttelsen av de økte rammene i krisepakkene.

Hvis du ønsker mer informasjon eller tips om hvilken støtteordning som kan passe for din bedrift klikk her


Henter møter...