Meny
 
 

Styrer møteplassen

Ingrid Moen er ny møtekoordinator i NiT.På grunn av et høyt aktivitetsnivå i foreningen opprettet NiT nylig en stilling som møtekoordinator/trainee, med arbeidsoppgaver i hovedsak knyttet til praktisk gjennomføring av våre seminarer, konferanser og øvrige arrangementer, som har passert 130 i året.

 

Med Ingrid Moen på plass i august, ble vi tolv ansatte i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, samt tre studentassistenter på deltid.

 

Ingrid fullførte en bachelorgrad i medievitenskap ved NTNU i juni. I tillegg til utdanningen har hun hatt verv i Studentmediene i Trondheim, der hun har vært journalist, programleder og produsent for Student-TV. Hun har også jobbet for universitetet med sosiale medier, med markedsføring av studieprogramtilbudet på ulike nettsamfunn. Hun har dessuten vært assisterende butikksjef på Brandstad i Trondheim.

 

22-åringens hjemkommune er Melhus, der hun tidligere har vært ungdomsrådsleder i en årrekke. Parallelt med den toårige trainee-stillingen i NiT tar Ingrid en mastergrad i samfunnskommunikasjon på deltid. 


Henter møter...