Meny
 
 
  • Næringsforeningens nettverk Ung Arena kjører i gang nok en runde i sitt populære mentorprogram i 2018. - En kjempemulighet, mener fagrådsleder Mariell Toven (t.v.) og ansvarlig Ingrid Kristin Viken (t.h.). I Midten NiT-direktør Berit Rian og Morten Smidesang, som har utgjort ett av ti mentor-mentee-par i 2017, noe begge to har hatt utbytte av. Næringsforeningens nettverk Ung Arena kjører i gang nok en runde i sitt populære mentorprogram i 2018. - En kjempemulighet, mener fagrådsleder Mariell Toven (t.v.) og ansvarlig Ingrid Kristin Viken (t.h.). I Midten NiT-direktør Berit Rian og Morten Smidesang, som har utgjort ett av ti mentor-mentee-par i 2017, noe begge to har hatt utbytte av.

Neste års mentorer klare

Ung Arenas mentorprogram for 2018 er åpent for påmelding!

 

Ildsjelene i Ung Arena er svært stolte av kunne åpne for påmelding til en ny runde med mentorprogram i 2018. Med på laget denne gang er ti dyktige og erfarne ledere som vil bidra til å utvikle yngre ledere og talenter med store ambisjoner. Følgende ti mentorer har du mulighet til å få lære av og knytte gode bånd til gjennom året som kommer:

 

Thor Egil Fivè - Ficas/ProVenture
Tonje Foss - Atea
Liv Malvik - Grilstad Marina
Lasse Johansen - Azets
Marthine Five-Fremstad - Danske Bank
Therese Bjørstad Karlsen - Coop Midt-Norge
Thomas Reinertsen - Reinertsen New Energy
Synnøve Farstad - Norsk Helsenett
Håkon Grimstad - Norsk Helsenett
Lasse Berre - BERRE

 

Månedlige møter

Overordnede mål for programmet er å bygge relasjoner mellom erfarne og lovende for felles læring og inspirasjon, vi skal løfte fram unge talent og bevisstgjøre unge talent om mulighetene i regionen. Ved å bli med i mentorprogrammet skal du få en raskere og bedre karriereutvikling gjennom månedlige møter med din mentor.

Oppstart for neste års mentorprogram er februar 2018, og varer til februar 2019. Vi lover flere faglige workshop for alle som deltar i programmet, tett oppfølging i samarbeidet mentor-mentee og et alumninettverk av fjorårets mentees.

 

Praktisk info
- Søknaden skal inneholde et kort motivasjonsbrev og CV. I motivasjonsbrevet ønsker vi at du beskriver hva som er ditt mål med å delta, hva du forventer av din mentor og hva du selv kan tilføre.

- Om du har preferanser for hvilken mentor som kan passe deg, må du gjerne inkludere dette i motivasjonsbrevet.

- Utvelgelsen av mentorpar skjer i etterkant av Kick Off som er satt til 15. februar.

- Søknadsfristen er 07.01 og vår koordinator Marius Johnsen i NiT mottar søknadene (marius@nitr.no).

- Deltakeravgiften er 5.000 kr.

 

Har du spørsmål til programmet ta gjerne kontakt med prosjektleder og fagrådsmedlem Ingrid Kristin Viken på mail ingrid.viken@azets.com eller PM.

 


Henter møter...