Meny
 
 
  • Mentorer Ung Arena mentorprogrammet 2024: Lucie Katrine Eidem, Ole Petter Bjørseth, Synnøve Farstad, Lars Jakob Arnøy, Stian Ward Bugten, Trond Mellingsæter og Marit Collin Mentorer Ung Arena mentorprogrammet 2024: Lucie Katrine Eidem, Ole Petter Bjørseth, Synnøve Farstad, Lars Jakob Arnøy, Stian Ward Bugten, Trond Mellingsæter og Marit Collin

Vil du ha en mentor i 2024?

Ung Arena er et medlemsnettverk i NiT for samfunns- og næringslivsinteresserte personer under 38 år som ønsker å gjøre karriere og skape verdier i Trondheimsregionen. Mentorprogrammet drives for og av Ung Arena, og er et eksklusivt tilbud for våre unge, talentfulle og ambisiøse medlemmer.
Søk nå for muligheten til å få en mentor i 2024. Søknadsfrist 19. januar.


Som mentee får du tilgang til en dyktig mentor og får gleden av å bli kjent med andre i samme situasjon som deg selv. Mentorprogrammet er en viktig arena for erfaringsoverføring i Trøndelag.
På begynnelsen av hvert kalenderår henter Ung Arena inn et knippe talenter, som kobles opp med erfarne mentorer i næringslivet. Målet er å dele erfaringer, inspirere, lære av og sparre med hverandre igjennom året. Det arrangeres 3-4 fellessamlinger i løpet av mentorprogrammet, hvor alle mentorparene møter hverandre for utveksling av erfaringer og nettverksbygging. Mentoransvarlig i Ung Arena følger også opp hvert enkelt mentorpar. Mentorparene bestemmer selv hvor ofte de ønsker å snakkes, men det krever at begge parter setter av tid til hverandre jevnlig.


Mentorprogrammet er en gavepakke til unge, talentfulle og ambisiøse medlemmer.


HVA ER UNG ARENA?

Ung Arena er et nettverk med mangfoldige talenter – fra advokater til fotografer, med alle imellom. I nettverket er alle velkomne, uansett bransje og erfaring.

Som en del av Ung Arena får du bedre innsikt i næringslivet i byen, og du holder deg oppdatert på hva som skjer. I tillegg har du muligheter til å bygge nettverk med likesinnede og engasjerte næringslivinteresserte som både kan gi deg nye erfaringer og gode relasjoner. Å være medlem av Ung Arena åpner døren til en verden av inspirerende arrangementer. Ung Arena byr på faglige seminar, sosiale kvelder og besøk hos bedrifter og næringstopper i byen.

ÅRETS MENTORER 2024:

Lucie Katrine Eidem   

Lucie Katrine Eidem
HR- og kommunikasjonsdirektør, ScaleAQ Group.

I en mentorrolle ønsker hun å fremme personlig og profesjonell utvikling, hvor begge kan lære av hverandre.

Lucie er opptatt av verdiskaping i både byer og distrikt, bærekraft og motivasjon. Hun tror verdier skapes av motiverte mennesker. Og motivasjon fordrer mening, mestring og medbestemmelse.

ScaleAQ Group er en internasjonalt ledende aktør, som utvikler og leverer teknologi og løsninger til den globale havbruksnæringen.

     
 Stian Ward Bugten, Foto: Hanne Ness  

Stian Ward Bugten
Gründer & Head of Creative/Business, Nonspace

Med en erfaring fra internasjonale byråer som Leo Burnett New York, Leo Burnett Zürich og Heimat Werbeagentur GmbH (TBWA) i Zürich og Berlin, har Stian bidratt til suksessen til globale merkevarer som Samsung, Chobani og McDonalds, samt lokale merkevarer som Rosenborg Ballklub, Britannia Hotel og Enova.

Han har mottatt flere internasjonale priser, inkludert 3 Cannes Lions, 3 One Show Awards, 2 Clios, og ble i 2013 anerkjent som ‘The Star Reacher’ av Leo Burnett.

Gjennom karrieren har Stian restartet sitt profesjonelle liv flere ganger, noe som har gitt ham innsikt og forståelse for ulike kulturer og arbeidsmetoder.

I sin rolle som mentor, verdsetter han åpne diskusjoner, søker nye innsikter og ønsker å skape engasjerende historier. Stian er lidenskapelig opptatt av kreativitetens rolle i dagens samfunn, dens betydning for fremtidens investeringer, og hvordan merkevarer speiler vårt syn på verden.

 
     
Trond Mellingsæter   

Trond Mellingsæter
Administrerende direktør, Reitan Eiendom

Han er utdannet fra Harvard Business School, Insead og Universitetet i Oslo. Han har bred erfaring i næringslivet og god kunnskap til regionen.

Trond er spesielt opptatt av å legge gode strategier i samarbeid med organisasjonen for øvrig, og av å utøve tillitsbasert verdiledelse for å realisere strategien. For Trond er tillit og involvering viktig, det handler om å bygge et tillitsbånd som skaper engasjement og entusiasme for retningen selskapet ønsker å gå.

I en mentorrolle ønsker Trond å bygge et tillitsbånd hvor gjensidig åpenhet, ærlig diskusjon og kommunikasjon bidrar til at begge parter kan lære av hverandre.

     
Synnøve Farstad, Foto: Vegar Herstrøm   

Synnøve Farstad
Direktør for ledelsesutvikling, Norsk helsenett

Synnøve jobber som direktør for ledelsesutvikling hos Norsk helsenett, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til å lykkes, og til å ta ut sitt potensial.

Hun har lang ledererfaring innen toppledelse, og er nå klar for å teame opp med en ambisiøs mentee i 2024! Synnøve har lang ledererfaring i toppledelse hos kunnskapsbedrifter, bred styreerfaring og har drevet eget selskap. Hun har solid erfaring innen posisjonering/omdømme/strategi, ledelse, endring/utvikling og coaching. Noen av hennes styrker er at hun er strategisk, engasjert, omgjengelig og gjennomføringsdyktig.

Synnøve er nysgjerrig, har driv, er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre til å lykkes, og til å ta ut sitt potensial.

 
     
 Lars Jakob Arnøy  

Lars Jakob Arnøy
Partner & styreleder, Headvisor AS

Lars er partner og styreleder i Headvisor AS, et nasjonalt hodejeger selskap. Han har lang erfaring som hodejeger og strategisk forretningspartner innen Executive Search.

Hans nøkkel­kompetanse er rekruttering og utvelgelse til leder- og topplederstillinger og styreposisjoner, både innenfor offentlig og privat sektor. God forretningsforståelse i kombinasjon med å være opptatt av menneskene han møter gir god trygghet i møte mellom mennesker.

Som mentor vil han være opptatt av å skape en trygg ramme, bli godt kjent, lære av hverandre, bidra til å løfte opp og utvikle.

 
     
Ole Petter Bjørseth  

Ole Petter Bjørseth
Administrerende direktør, R. Kjeldsberg AS

Ole Petter er administrerende direktør i R. Kjeldsberg AS og har jobbet i selskapet siden 2006.
R. Kjeldsberg arbeider med byutvikling i Trondheimsregionen og har en verdijustert egenkapital på 2 milliarder kroner. I 2023 mottok selskapet Byutviklingsprisen av Trondhjem bys vel for utviklingen av Sluppen i Trondheim. Selskapets visjon er; «Levende samfunn for og av mennesker.»

Ole Petter har en variert utdannelse med høyere revisorstudium, autorisert finansanalytiker, cand mag i pedagogikk og jus. Ole Petter har tidligere arbeidet i Danske Bank, Norsk Helsenett og BDO, og har også en rekke styreverv.

Ole Petter er spesielt opptatt av mennesker. Det er mennesker som bor og jobber i byer, det er mennesker som er en del av et team som jobber mot felles mål og har tro på selskapets visjon og det er mennesker som skal kjøpe de produkter og tjenester som selskapet tilbyr.

I en mentorrolle ønsker han at det blir en god dialog og hvor det blir en åpen og god diskusjon. Ole Petter ser gjerne at læring går begge veier.

     
Marit Collin  

Marit Collin
Administrerende direktør, Kantega

Marit er administrerende direktør i Kantega. Hun har hele 30 års erfaring innen ledelse og 12 års erfaring som toppleder i Kantega.

Hennes nøkkel-ekspertise er toppledelse, salgsledelse, rådgiver for organisasjonsutvikling, digitalisering og innovasjon.

 

INTERESSERT I Å BLI MENTEE?

Du søker ved å svare på noen få spørsmål, og legger ved oppdatert CV til haakon@nitr.no 

Hva er ditt mål med å delta?

Hva er dine forventninger av din mentor?

Hva tenker du at du selv kan bidra med inn i Mentorprogrammet?

Gjerne beskriv deg selv kort (maks 2-3 setninger).

Dersom du har preferanser for hvilken mentor som kan passe deg, må du gjerne inkludere dette i motivasjonsbrevet.

Søknadsfrist: 19. januar

 

Merk: Deltakelse koster 2 500 kr.

Kontigent for deltakelse går uavkortet tilbake til å utvikle mentorprogrammet og muliggjøre fellessamlinger med faglig innhold.

Du må være medlem av Nettverk Ung Arena for å kunne søke på mentorprogrammet. Klikk HER for mer informasjon og innmelding.


Henter møter...