Meny
 
 

Vil hjelpe andre kvinnelige startups

Lisa, Siv og Lise startet eget byrå i 2020. Nå vil de hjelpe andre kvinner på gründerreisen.

  • Siv Mykland er daglig leder og medgründer i Ror Kommunikasjonsbyrå. Siv Mykland er daglig leder og medgründer i Ror Kommunikasjonsbyrå.

– Det har vært to lærerike år hvor vi har høstet enormt med unike erfaringer. I dag er Ror Kommunikasjonsbyrå i en posisjon hvor vi kan hjelpe andre kvinner i startgropen slik vi selv har vært. Og da faller det oss helt naturlig å stille opp som en positiv drivkraft i næringslivet, sier daglig leder Siv Mykland til Næringsforeningen.

 

Gir designhjelp og rådgiving

– Kun 30 prosent av norske gründere er kvinner. Jeg tror dessverre at det er mange viktige innsikter og ideer vi som samfunn går glipp av. Om vi kan gjøre en forskjell med våre erfaringer og vår kunnskap – både som fagfolk innen kommunikasjon og som kvinnelig startup - så er denne investeringen fra oss en “no brainer”, sier Mykland.

 

Ror-gjengen har bestemt seg for å bistå en utvalgt kvinnelig gründerbedrift med oppstartshjelp for å bygge en sterk merkevare. Den som søker kan få f.eks. logo eller merkevarestrategi – alt avhengig av bedriftens eget behov og ønske. Mykland håper at ved å stille opp kan de både inspirere kvinner til å bli gründere, men også bidra med praktisk hjelp.

 

Skaperkraft i regionen

– Å starte sin egen bedrift er både gøy og krevende. Vi ser så mye skaperkraft i denne regionen, og om vi kan bidra til at flere kvinnelige startups lykkes er det helt rått. Nå håper vi å bli kontaktet av mange gründerspirer fremover, og gleder oss til å snakke med dem, avslutter daglig leder Siv Mykland i Ror Kommunikasjonsbyrå.

 

Kvinner som akkurat har startet gründerreisen, oppfordres å ta kontakt med Mykland. Hun ønsker en mail som beskriver ideen og ønsket om kommunikasjonshjelp: siv@rorbyraa.no eller telefon 995 85052

 


Henter møter...